Yani bütçenize göre corsair, gskill, xpg alabilirsiniz. Sorun çıkacağını sanmam ama alacağınız ramleri yinede uyumluluk listesinden kontrol edin.32gb 3600mhz cl16 ram alıcam işlemcim r5 5600 anakart b450m dragon tavsiye edeceğiniz ramler neler ?
işlemcim amd bazı işlemcilerde intel xmp fln yazıyor sıkıntı olmaz dimiYani bütçenize göre corsair, gskill, xpg alabilirsiniz. Sorun çıkacağını sanmam ama alacağınız ramleri yinede uyumluluk listesinden kontrol edin.
knk sadece onlara bakma hata yaparsın anakartın sayfasına gir oradan desteklediği ramlere bakişlemcim amd bazı işlemcilerde intel xmp fln yazıyor sıkıntı olmaz dimi
O olaylar genelde ddr5 de oluyor, siz ddr4 alacaksınız. Ama siz yinede anakartın uyumluluk listesinden kontrol edin ne olur ne olmaz.işlemcim amd bazı işlemcilerde intel xmp fln yazıyor sıkıntı olmaz dimi
ddr5 bendeki evet öyle sorun yaşamıştım tekrar ram değşitirdim birde hocam o sisteme 32gb ram fazla değil mi 16gb yeterli gibi? ben bile render oyun için kullanıyorum ortalama 12gb fln kullanıyorO olaylar genelde ddr5 de oluyor, siz ddr4 alacaksınız. Ama siz yinede anakartın uyumluluk listesinden kontrol edin ne olur ne olmaz.
pardon ort. 9gb max 12-14gb flnddr5 bendeki evet öyle sorun yaşamıştım tekrar ram değşitirdim birde hocam o sisteme 32gb ram fazla değil mi 16gb yeterli gibi? ben bile render oyun için kullanıyorum ortalama 12gb fln kullanıyor
Hocam İşlemciniz R5 5600 Olduğundan ötürü max 3200 MHZ ram hızına erişe biliyorsunuz 3600 mhz bir ram tercih etmek bütçenize zarar olucakdırSelamlar,
32gb 3600mhz cl16 ram alıcam işlemcim r5 5600 anakart b450m dragon tavsiye edeceğiniz ramler neler ?
hocam render için bileşenleriniz size yetiyormu özel olmasza ne gibi işlerde render alıyorsunuzddr5 bendeki evet öyle sorun yaşamıştım tekrar ram değşitirdim birde hocam o sisteme 32gb ram fazla değil mi 16gb yeterli gibi? ben bile render oyun için kullanıyorum ortalama 12gb fln kullanıyor
pardon ort. 9gb max 12-14gb fln
Kusura bakmayın şimdi görüyorum hocam rust oynuyorum arkada bir sürü uygulama açık oluyor hafif takılmalar yaşıyorum bu yüzden 32gb ve ileriye dönük olmak için seçtim xpg 2x16 3600 cl18 ram aldımddr5 bendeki evet öyle sorun yaşamıştım tekrar ram değşitirdim birde hocam o sisteme 32gb ram fazla değil mi 16gb yeterli gibi? ben bile render oyun için kullanıyorum ortalama 12gb fln kullanıyor
pardon ort. 9gb max 12-14gb fln
işlemciniz max 3200MHZ destekliyordu hocam keşke 3600 bir model almasaydınızKusura bakmayın şimdi görüyorum hocam rust oynuyorum arkada bir sürü uygulama açık oluyor hafif takılmalar yaşıyorum bu yüzden 32gb ve ileriye dönük olmak için seçtim xpg 2x16 3600 cl18 ram aldım
XMP ile onun 4000 e kadar yolu var, sorun çıkacağını sanmam.işlemciniz max 3200MHZ destekliyordu hocam keşke 3600 bir model almasaydınız