Soru Ram Almalı Mıyım Öneri Lazım

ozkoo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
merhaba arkadaşlar pc mi kendim burdan toplamıştım 1.5 yıl önce param olmadığı için ramlere önem vermedim rust tarzı oyunlar oynuyorum ve ram bi tık zorluyor tam emin değilim tabi performansta sorun çok yaşamıyorum zaten ama ram markam hem içime sinmemişti hem 2x8 kullanıyorum artırmak istiyorum sizce değişmeli miyim
sistem özellikleri
anakart

MSI Mag X570s Tomahawk Max Wifi Ddr4 Am4 Anakart

ekran kartı
gigabyt rtx 3070

,işlemci ryzen 5 5700x

ram

Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) DDR4 3600 mhz​

ramler hem biostan düşük mhzde çalışıyor hem gb ları 2x8 düşük kaçıyor alacaksam 2x32 mi alayım 2x16 mı alayım 4x16 mı alayım ve gerekli mi o kadar arttırmam yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
merhaba arkadaşlar pc mi kendim burdan toplamıştım 1.5 yıl önce param olmadığı için ramlere önem vermedim rust tarzı oyunlar oynuyorum ve ram bi tık zorluyor tam emin değilim tabi performansta sorun çok yaşamıyorum zaten ama ram markam hem içime sinmemişti hem 2x8 kullanıyorum artırmak istiyorum sizce değişmeli miyim
sistem özellikleri
anakart

MSI Mag X570s Tomahawk Max Wifi Ddr4 Am4 Anakart

ekran kartı
gigabyt rtx 3070

,işlemci ryzen 5 5700x

ram

Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) DDR4 3600 mhz​

ramler hem biostan düşük mhzde çalışıyor hem gb ları 2x8 düşük kaçıyor alacaksam 2x32 mi alayım 2x16 mı alayım 4x16 mı alayım ve gerekli mi o kadar arttırmam yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler
2x8 daha al zamanla eline para geçince 4x16 yaparsın (mümkünse aynı seriden al)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri