Fiyat/Performans Ram Bellek Önerisi

Mek45

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5

bu ramlerden hangisini önerirsiniz veya 10k civarına önerebileceğiniz daha iyi bir ram varmıdır
birde bu ramlerin üreticisi Hynix midir

Son düzenleme:
KS

Mek45

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5

bu ramlerden hangisini önerirsiniz veya 10k civarına önerebileceğiniz daha iyi bir ram varmıdır
fiyatlar daha fazla artmadan almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim anakartım asus b650m-r

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148

Hocam hynix olmak zorunda değil samsung vb. büyük üreticilerde var,evet öneririm gayet güzeller ama 8 gün sonra black friday indirimleri var o zaman 10k civarında 6000mhz cl30 ramler görme şansımız var.

KS

Mek45

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Hocam hynix olmak zorunda değil samsung vb. büyük üreticilerde var,evet öneririm gayet güzeller ama 8 gün sonra black friday indirimleri var o zaman 10k civarında 6000mhz cl30 ramler görme şansımız var.
dün 4900 e bulduğum rem bugun 8.5 olunca korktum beklemeyede çok kararsız kaldım

3 ram de güzel mi 3 ü de alınabilir mi peki

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri