Anlayan biri yok mu dostlar ?Merhaba arkadaşlar, benim ramlerın hz değeri 6000 mhz ama 4800'de çalışıyorlar. Anakartım asus prime b650 m-r . Biostan 6000 mhz 'ye çekince sistem geç açılmaya başlıyor yardımcı olur musunuz? Biosum güncel bu arada
Merhaba arkadaşlar, benim ramlerın hz değeri 6000 mhz ama 4800'de çalışıyorlar. Anakartım asus prime b650 m-r . Biostan 6000 mhz 'ye çekince sistem geç açılmaya başlıyor yardımcı olur musunuz? Biosum güncel bu arada
merhaba ramlerinizi 6000 mhz yapmak ıcın bıos dan xmp yada expo profillerini actınızmı
merhaba ramlerinizi 6000 mhz yapmak ıcın bıos dan xmp yada expo profillerini actınızmmı
açtım hocam açtım zaten 600mhz gözüküyor görev yöneticisinden baktığımda ama pc geç açılıyormerhaba ramlerinizi 6000 mhz yapmak ıcın bıos dan xmp yada expo profillerini actınızmmı
açtım hocam onu hallettim 6000 mhz gözüküyor pc açılınca ama geç açılıyor işte her zamanXmp profili açtınız mı?
biosa girin expo ayarını açınMerhaba arkadaşlar, benim ramlerın hz değeri 6000 mhz ama 4800'de çalışıyorlar. Anakartım asus prime b650 m-r . Biostan 6000 mhz 'ye çekince sistem geç açılmaya başlıyor yardımcı olur musunuz? Biosum güncel bu arada
ne kadar geç açılıyoraçtım hocam açtım zaten 600mhz gözüküyor görev yöneticisinden baktığımda ama pc geç açılıyor
açtım hocam onu hallettim 6000 mhz gözüküyor pc açılınca ama geç açılıyor işte her zaman
Hocam açıyorum onu , onu açtıktan sonra zaten geç açılmaya başlıyor, yaklaşık on saniye falan siyah ekran olup kalıyor, kapatınca çok hızlı açılıyorbiosa girin expo ayarını açın
ne kadar geç açılıyor
10 saniyeden pek bir şey olmaz hocamHocam açıyorum onu , onu açtıktan sonra zaten geç açılmaya başlıyor, yaklaşık on saniye falan siyah ekran olup kalıyor, kapatınca çok hızlı açılıyor
Sıkıntı o değil de acaba sorun falan mı oluyor onu merak ettim 6000mhz çekince10 saniyeden pek bir şey olmaz hocam
hayır bir sorun olmuyorSıkıntı o değil de acaba sorun falan mı oluyor onu merak ettim 6000mhz çekince
Eyvallah teşekkür ederim hocam , bir de bir şey sorucam 6000 mhz ile 4800 MHz çok fark ediyor mu gözle görülür bir etkisi var mi yani , oyun oynuyorum ben sadecehayır bir sorun olmuyor
sanırsam %5 lık bir fark oluyordu fazla da olabilirEyvallah teşekkür ederim hocam , bir de bir şey sorucam 6000 mhz ile 4800 MHz çok fark ediyor mu gözle görülür bir etkisi var mi yani , oyun oynuyorum ben sadece