Ram hızımı 3600mhz profile 1 çektim fakat ekran gelmedi ve ekipmanlara güç gelmedi gencergaming teknik destekten biri 3600 un biraz altına çekmem gerektiğini söyledi ama 3600 un biraz altına çekme ayarını bulamıyorum anakartım gigabyte a520 m k
Bios güncel olmadığından kaynaklı olabilir mihocam ilk olarak bios güncelleseydiniz keşke genellikle herkes bu sorunu yaşıyor
Nasıl guncellerim yardım edin lütfenBios güncel olmadığından kaynaklı olabilir mi
Duzelirmi bios güncellersembios pilini cıkartıp brkleyın sonra sıstemı baslatın. anakartınızın tam modleını ınternete yazın sonra oradan bıos update için dosyasını ındırın ve usb bellege rar dan cıkartıp atın. ondan sonra bios a girip bios update sekmesını bulun anakarttan anakarta degısıklık gosterebılır adını unuttum suan ordan bıos update e baslatın ama mutlaka elektrık gıtmesın yada sıstemın kapanmamsını sagşayı kapanırsa essaletü vessale
Sorun olur muKeşke biosunuzu güncellemeden hemen ram mhz arttırmasaydınız.
Bulamadım linkini atarmisinizdüzelir hocammmm tekrardan 3600mhz da kullanırsınızzzz
onu demiyor hocam keşke ilk güncelleyip hızı yükseltseydiniz diyorSorun olur mu
Bu ramlere falan sorun yaratır mıonu demiyor hocam keşke ilk güncelleyip hızı yükseltseydiniz diyor
Sistemi yeni aldım bu arada bugün çalıştırdımonu demiyor hocam keşke ilk güncelleyip hızı yükseltseydiniz diyor
Bulamadım güncelleme yerini a520 m k modeli link varsa atarmisinizyaratmaz hocam yaratmaz önce gidin biosunuzu güncelleyin sonra ram hızını arttırın
Benimki a520 m k v2buyrun hocam
![]()
A520M K (Rev. 1.0) - Destek | Anakart GIGABYTE
Lasting Quality from GIGABYTE GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for their next PC build.www.gigabyte.com.tr
f3b yi indirin en yeni sürüm o
Eywmk yazmışsınız hocam bekleyin
buyrun f2b olanı indirin
![]()
A520M K V2 (Rev. 1.0) - Destek | Anakart GIGABYTE
Lasting Quality from GIGABYTE GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for their next PC build.www.gigabyte.com.tr