Amazon almanyadan ssd ve ram sipariş verdim ssd 1 gün sonra kargoya verildi. fakat ram hala kargoya bile verilmedi ve amazon 23eylül - 15 ekim arası teslimat gösteriyor. Bukadar gecikme normal midir? Ram i 29 ağustos da sipariş verdim.
Hocam daha satış onaylanmamış bile sanırım kargo takip bu şekildeHiç yurt dışından sipariş vermedim ama kendi ülkemizde bile aynı anda sipariş ettiğimiz ürünün biri o gün kargoya verilirken diğeri onaylanmamış bile olabilir. Birde bu yurt dışından geliyor süresi uzun olması normal ama 23 eylül de çok uzun. İletişime geçip bilgi alabiliyor musunuz ?
Dediğim gibi bazı ürünlerde satışı bile geç onaylanabiliyor. Kendi ülkemizde aynı anda aldığım şeyin biri 1 gün sonra gelirken diğeri daha onaylanmamıştı bile.Hocam daha satış onaylanmamış bile sanırım kargo takip bu şekilde
Anladım hocam umarım sağlam gelirde bidaha uğraşmayalım. Geç olsun güç olmasınDediğim gibi bazı ürünlerde satışı bile geç onaylanabiliyor. Kendi ülkemizde aynı anda aldığım şeyin biri 1 gün sonra gelirken diğeri daha onaylanmamıştı bile.
Fiyatı daha mı uygun oluyor neden yurt dışından aldınız ? Amazon bence güvenilirlik konusunda en iyi markalardan biri. Eğer satıcı Amazon ise sorun çıkacağını sanmıyorum.Anladım hocam umarım sağlam gelirde bidaha uğraşmayalım. Geç olsun güç olmasın
Normal hocam canınızı sıkmayın biraz geç gelir ama gelir, baştan görünüyordur aslında sitede dikkatinizden kaçtı sanırım tarihlerHocam daha satış onaylanmamış bile sanırım kargo takip bu şekilde
Evet hocam daha uygunduFiyatı daha mı uygun oluyor neden yurt dışından aldınız ? Amazon bence güvenilirlik konusunda en iyi markalardan biri. Eğer satıcı Amazon ise sorun çıkacağını sanmıyorum.
Hocam bugün 3 . Günü yarın arayayım ozaman.Ben de Amazon yurtdışından 2 kere alışveriş yaptım ve kargon sana ulaşmazsa zaten para iadesi gerçekleşecektir. Ayrıca Amazon ile irtibata geçip konunu araştırılmasını da talep edebilirsin. Eğer tedarik veya kargolamada bir sorun varsa bu şekilde biraza süreci hızlandırma şansın olabilir. Benim satın aldığım ürün Hollanda'da 3 gün içinde kargoya verildi ve 8 gün içinde kargo yolculuk ederek elime ulaştı.
Geç gelecek olması dışında bir sorun görünmüyor.Amazon almanyadan ssd ve ram sipariş verdim ssd 1 gün sonra kargoya verildi. fakat ram hala kargoya bile verilmedi ve amazon 23eylül - 15 ekim arası teslimat gösteriyor. Bukadar gecikme normal midir? Ram i 29 ağustos da sipariş verdim.