Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadşlar merhaba, toshiba satellite l50 a1cz laptop var. ben ssd yükseltmesi yapmak istiyorum ama donanım kısmında pek anlamıyorum. 8 ram var ben 8 daha takmak istiyorum ama ne takmalıım ram ne olmalı vs, bilgi verirseniz sevinirim
Cihazınızdaki Optik Okuyucuyu yani CD/DVD okuyucuyu söküp yerine Caddy alıp SSD alabilirsiniz. Ancak optik okuyucunun yüksekliğini ölçün 12.7mm ve 9.5mm gibi yüksekliklerde Caddy ürünleri var yanlış ürün almayın. Yada hiç Caddy vs. olayına girmeden cihazdaki HDD diski söküp yerine SATA SSD alabilirsiniz.
RAM için maksimum 16GB RAM desteğiniz var. CPU-z yazılımını kurun sisteme ve Memory + SPD sekmelerinden SS alıp bir yere yükleyin ve bizimle link paylaşın bakalım sisteminizdeki RAM 'in aynı özelliklerinde ürün önerisi yaparız size.
Hocam bu arada ben yanlış yazmisim ssd yukseltmesi demisim ama ram yükseltmesi dicektim. Ssd yukseltmesi yapmıştım zaten anlık yanlış yazmisim. Gündüz buraya ram icin ss atacam hocam