ram temizleme

Seco34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
selam arkadaşlar bişi sorcaktım ben 2 senedir felan wise memory optimizer programı kullanıyorum bugune kdr sorun olmadıda smdi mesela 4gb ram var gta5 very high de oynuyorum program aktifken ram kullanımı pc nin toplamda 2.3 .2.5 2.8 buluyor en fazla program kapalıyken 3.0 3.4. 3.7 leri buluyor program güzel memnunumda oyunu felan yavaşlatırmı kullanılmayan ramı temizliyor sonra gene yüklüyor lazım olduğunda pc yorulurmu yani sürekli yapıyor sonuçta kullanmama gerek varmıdır sizce

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Program gereksiz ram tüketen uygulama ve hizmetleri kapatıyor eğer oyunda problem çıkarmaz ise bir sorun olmaz. Artık ekran kartı yazılımlarında yani Asus Tweak gibi uygulamalarda da bu özellikler mevcut.

KS

Seco34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
peki bişi daha sorucam paylaşılan sistem belleği ram olarakmı geçiyor şöyle söyleyim yani 8gb 16gb ram isteyen oyunları rahatlıkla 3gb boş bi ram ile oynaya biliyorum ram yetmediği halde nası yetiyor gta5 de öyle 8gb felan istiyor ama oyunun toplam yediği ram 2gb 2.4gb anca oluyor :) bu ekran kartındaki paylaşılan sistem belleği 2gb oda ram olarak felanmı geçiyor

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yapımcıların paylaşımına göre örnek olarak GTA V oyunu minimum 4 GB bellek önerilen 8 GB diyor. Burada anlatmak istedikleri bu oyunu stabil şekilde oynayacağınız değerleri paylaşıyorlar. Minimum 4 olsun diyorlar eğer onun altına inersen drop veya donmalar kasmalar yaşanabilir anlamında.

KS

Seco34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
abi fps sabitleme programı varmı sence vsync 30 veya 60 yapıyor kafasına göre kendim 20fps 25fps lere sabitleme imkanım varmı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri