Ram Ve Anakart

Tarık6155

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar,

Corsair 32gb (2x16gb) dominator platinum rgb beyaz 6200mhz cl36 ddr5 dual kit ram sizce bu ramlar nasıl alıcağım anakart Asus Rog Strix X670E-A Gaming Wifi Amd X670E Am5 6400 Ddr5 Gaming Anakart Rog Strix

Moderatörün son düzenlenenleri:

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Selamlar,

Corsair 32gb (2x16gb) dominator platinum rgb beyaz 6200mhz cl36 ddr5 dual kit ram sizce bu ramlar nasıl alıcağım anakart Asus Rog Strix X670E-A Gaming Wifi Amd X670E Am5 6400 Ddr5 Gaming Anakart Rog Strix
Alacağınız rami anakart destek sayfasından uyumluluğunu kontrol edin mutlaka, dediğiniz ramleri ben listede bulamadım şahsen. Seçeceğiniz ramlerin AMD Expo olmasıda iyi bir artı olur, sorun yaşama ihtimaliniz düşer. Ddr5'te ram işinde dikkatli olmak lazım, her ram her anakarta, her işlemciye uymuyor. Sorun yaşarsınız, uyumluluk listesinden dışarı çıkmayın tavsiyem. Sizin dediğiniz ram bu doğru bulduysam. CMT32GX5M2X6200C36W

KS

Tarık6155

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Anakart beyaz ramler beyaz olsun istiyorum ama donanım olarak ve bilgi olarak o kadar çok iyi maalesef anlamıyorum anakartı araştırdığımda orta segment bir anakart olduğunu ve güzel bir anakart olduğunu gördüm ama ram konusunda gerçekten dediğiniz gibiyse baya sıkıntı yaşiycam

NinXStation

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Anakart beyaz ramler beyaz olsun istiyorum ama donanım olarak ve bilgi olarak o kadar çok iyi maalesef anlamıyorum anakartı araştırdığımda orta segment bir anakart olduğunu ve güzel bir anakart olduğunu gördüm ama ram konusunda gerçekten dediğiniz gibiyse baya sıkıntı yaşiycam
Beyaz renkli anakart istersen Asus ROG A serisine bak. Ram işi basit zaten tonla beyaz ramler var.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri