- Tepki
- 3
Anakartın desteklediği bu pegatron ipxsb-h61 anakart modeli bunun desteklediği ram gb ı nedir acaba bu anakarta göre bir ram önerir misiniz lütfen acaba beni 1 2 sene idare etsin yeter
Anakart maksimum 8GB RAM ve 1066/1333MHz RAM destekliyor. DDR3 bu özelliklerde bellek alabilirsiniz.
u uygun mu bunu çalıştırır mı ve içinde bir de 4 gb lık bi ram var acaba onun işe beraber çalışabilir mi içindeki ram 657 mhz
Ve sistemde en fazla 16 gb ram desteklediği yazıyor amaAnakart maksimum 8GB RAM ve 1066/1333MHz RAM destekliyor. DDR3 bu özelliklerde bellek alabilirsiniz.
Ben nette birkaç yabancı kaynaktan baktım 8GB desteklediği yazıyordu. Anakartın kendi sitesi yok haliyle net bilgi bulmak zor. Ama 16GB desteklediğinden eminseniz öyle satın alın.Ve sistemde en fazla 16 gb ram desteklediği yazıyor ama
Söylediğim özelliklere uygun sorun yok. Ancak sizdeki bellekle beraber çalışmaz.B
u uygun mu bunu çalıştırır mı ve içinde bir de 4 gb lık bi ram var acaba onun işe beraber çalışabilir mi içindeki ram 657 mhz