Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun (Mayıs 2022)

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,367
Dostlar bugün 2 Mayıs 2022 ve Ramazan Bayramı'nın 1.günü. Allah tekrarına ulaşmayı sağlıklı ve sıhhatli hepimize nasip etsin. Tüm forum ailesinin bayramı mübarek olsun. Büyükler sıraya girsin, küçükler el öpsün :D

Anlık foto paylaşarak güne başlayalım. İstanbul'dan sevgiler, selamlar.

IMG20220502072554.jpg

recepramazan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Dostlar bugün 2 Mayıs 2022 ve Ramazan Bayramı'nın 1.günü. Allah tekrarına ulaşmayı sağlıklı ve sıhhatli hepimize nasip etsin. Tüm forum ailesinin bayramı mübarek olsun. Büyükler sıraya girsin, küçükler el öpsün :D

Ekli dosyayı görüntüle 578
RAMAZAN BAYRAMINIZ mübarek olsun HAYIRLI BAYRAMLAR
İstanbuldan Selamlar

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Sistem savaşlarına hala katılamadım bari ben de burdan anlık paylaşayım da anı dursun . @ugur.gozaydin nasıl olmuş Arcic 280 ? Sığdırana kadar akla karayı seçtim 3 vida tutuyo sadece.

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
Hayırlı bayramlar herkese..

Sistem savaşlarına hala katılamadım bari ben de burdan anlık paylaşayım da anı dursun . @ugur.gozaydin nasıl olmuş Arcic 280 ? Sığdırana kadar akla karayı seçtim 3 vida tutuyo sadece.
arka fan 120mm mi? Ufak duruyor. Bu arada kulaklık standı indirimdeyken bu forumda paylaşılmıştı bende almıştım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Güzel olmuşta seçene kadar bende akla karayı seçtim. O nasıl bir cam yansımasıdır öyle ya. :)

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Hayırlı bayramlar herkese..

arka fan 120mm mi? Ufak duruyor. Bu arada kulaklık standı indirimdeyken bu forumda paylaşılmıştı bende almıştım.
120 mm üsttekiler 140 mm ve kalın olunca o baby kalıyor :) Gayet iyi bir stand hatta şu anda mesajı yazarken telefon şarj oluyor.

Salzador

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
65

Ekli dosyayı görüntüle 578
Bayramınız mübarek olsun cümleten. Bu arada sistemin restorasyonunda hayırlı uğurlu olsun kral.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri