Rampage Miracle-X1 ve Yaşadığım Sorunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ege Vardar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Windows sesi 0'da kumanda'dan sesi en yükseğe aldığım zaman hiç bir şey açık olmamasına rağmen arka plandan leş bir cızırtı geliyor zira Mikrofonu'da testtekilerle neredeyse alakasız.
Windows sesi 50'de YouTube sesi yarıda ve dışarıya gümbür gümbür ses veriyor konuşma sesimden bile fazla sanki Kulaklık değilde Hoparlör..
Tüm Driverlarım güncel Kulaklığın yazılımını'da kurdum tüm ayarları denedim değişen bir şey yok.
Bilgisayarım'da sorun var desem Kulaklığın kendi Ses Kartı var Bilgisayarımla alakalı problem olamaz diye düşünüyorum.

Ekolayzer ayarlarını kurcaladım biraz en alt seviyelerde sesi o kadarda dışarı aktarmıyor ama kalite azalıyor.
Mikrofonun testini yapıp başka bir Kulaklık üzerinden dinlediğimde saçma bir şekilde normal geliyor cızırtısız.

En önemli kısım CS:GO oyununda ise 7.1 açık olsa da olmasa da sesleri ayırt edemiyorum çook karışık geliyor.

Sizin kullandığınız 7.1 Kulaklıklar'da bu tür sorunlar mevcut mu sesi dışarıya fazla vermesi gibi?

İade etmek istiyorum bir yandan da istemiyorum diğer gelecek Kulaklıklar'da bu şekil olacakmış gibime geliyor ve tasarımı çok hoşuma gitti

İade durumunda bu fiyat aralığında (200tl) önerebileceğiniz Kulaklık var mı çokta olmasa tasarıma önem veriyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
16 ohm empedans değeri var bu yüksek ses için ideal ama bu tarz cızırtı vs. gibi sorunlar yüksek güç ve sesten dolayı olabilir yani bu olası bir sorun. 32 ohm olur çoğu kulaklık yani bu kulaklık bir istisna ama olası sorunlara gebe tabi.

200 TL civarına size bir kaç öneride bulunalım link atarım kısa bir süre sonra.

Başka ürüne bakmayın bu ürünü alın gitsin. Kaliteli ses + 7.1 ve mikrofon kalitesi başarılı. 279 TL ama 50 TL indirim var ve şuan 229,00 TL bundan iyisini bulamazsınız.

James Donkey 712 Siyah 7.1 Surround RGB - 229.00 TL BKM Express ile alırsanız indirimli fiyatı.
https://www.incehesap.com/james-donkey-712-siyah-7-1-surround-rgb-gaming-kulaklik-fiyati-39980/

KS

Ege Vardar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
16 ohm empedans değeri var bu yüksek ses için ideal ama bu tarz cızırtı vs. gibi sorunlar yüksek güç ve sesten dolayı olabilir yani bu olası bir sorun. 32 ohm olur çoğu kulaklık yani bu kulaklık bir istisna ama olası sorunlara gebe tabi.

200 TL civarına size bir kaç öneride bulunalım link atarım kısa bir süre sonra.

Başka ürüne bakmayın bu ürünü alın gitsin. Kaliteli ses + 7.1 ve mikrofon kalitesi başarılı. 279 TL ama 50 TL indirim var ve şuan 229,00 TL bundan iyisini bulamazsınız.

James Donkey 712 Siyah 7.1 Surround RGB - 229.00 TL BKM Express ile alırsanız indirimli fiyatı.
https://www.incehesap.com/james-donkey-712-siyah-7-1-surround-rgb-gaming-kulaklik-fiyati-39980/

Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri