RAMPAGE RAPİDO PLUS NERDEN ALABİLİRİM

certiX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Beyler videoda gördüm de almak istiyorum Rampage Rapido Plus bazı sitelerde 300 lira o kadar bakiyem yok klagye zateen 150 liralık bi klavye nerden alabilirim (Rampage KB r03 ile karıştırılıyor o klavye drğül)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
gittigidiyor / hepsiburada / n11 / gameekstra / vatanbilgisayar / ebrarbilgisayar / incehesap / itopya / novabilgisayar / teknobiyotik / sinerji - bu satış kanallarını kontrol edebilirsiniz.

Eğer bulamazsanız ve aternatif isterseniz yardımcı oluruz. Bütçenizi söyleyin yeterli.

KS

certiX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kusra bakmayın konu açıklamasını görmeden yazdım hatalar olmuş olabilir.Bu arada sitelerin hepsine baktım fakat klavye yok. Şuan kullandığım klavye Tigoes k9 acil ihtiyaçtan almıştım ve gerçekten rezalet.Space tuşu 1 yayı çıktı zar zor taktım idare etmeye çalışıyorum.Işık Modları güzel ve olursa switchli bir klavye istiyorum bütçe 200 lira ve civarı.Aslında letgodan alabilirdim çok ucuza ve güzel klavyeler fakat mesafeler çok uzak.Rampage Rapido Plus da hem ucuz hem kaliteli hem de ışık modları güzeldi o yüzden almak istiyordum.

KS

certiX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam bütçeyi az daha artırdım, 300 TL'ye kadar bir adet klavye almak istiyorum.Çok araştırdım fakat kendime göre bir klavye bulamadım.Aşağıya birkaç özellik yazıyorum onlara göre klavye öneriniz varsa yazarsanız çok memnun olurum.(Çakma klavyeler olmasın lütfen)
-Red switch olmalı
-Bilek desteği varsa çıkartılabilmesi lazım,arkadaşımın G213'ü var ve bilek desteği varken fazla oynayamadım (alışıp alışamayacağımı bilmiyorum).
-Ayrıca TR klavye almalıyım (kardeşim var malum yabancı tuşları anlamıyor :D)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
certiX' Alıntı:
Hocam bütçeyi az daha artırdım, 300 TL'ye kadar bir adet klavye almak istiyorum.Çok araştırdım fakat kendime göre bir klavye bulamadım.Aşağıya birkaç özellik yazıyorum onlara göre klavye öneriniz varsa yazarsanız çok memnun olurum.(Çakma klavyeler olmasın lütfen)
-Red switch olmalı
-Bilek desteği varsa çıkartılabilmesi lazım,arkadaşımın G213'ü var ve bilek desteği varken fazla oynayamadım (alışıp alışamayacağımı bilmiyorum).
-Ayrıca TR klavye almalıyım (kardeşim var malum yabancı tuşları anlamıyor :D)

Mekanik ama çakma klavyeler olmasın :D Gamepower, Rampage, GameBooster, Philips, Frisby vs. daha aklıma gelmeyen bir kaç model daha var. Bunlar bir ürünün farklı varyasyonlarını çıkartan çin menşei firmalar. Yani özellikleri verip bütçe verip gerçekten iyi bir markadan ürün alamazsınız.

Size birkaç önerim var.

1. MOTOSPEED CK98 - 339,00 TL - Çin markaları arasında "Apple" gibi en düşünün iyisidir. bilek desteği çıkamıyor ama ürün çok çok kalitelidir. 80 milyon ömürlü özel anahtarları vardır. Mavi ve Kırmızı Switch arasında bir tuş gibi düşünebilirsiniz.
  2. GamePower Ogre RGB Outemu Red Switch - 275,00 TL - Bilek desteği çıkabiliyor. Bu fiyata en iyi tercihlerden birisidir ki indirimde 300 TL bandında normalde.
  3. Cooler Master CK350 RGB Mekanik Red Switch - 369,00 TL - Eğer az daha çıkarsan bilek desteği yok ama ilk söylediğin gibi öyle klon gibi ürünlerden değil iyi bir markadan bir ürün alabilirsin.
Hangisini alırsanız alın pişman etmez.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri