Rampage Reaction Kasaya Arctic Freezer 34 E-Sports Duo Takılır Mı?

Mertcan39

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Merhaba arkadaşlar,

Rampage reaction kasam mevcut. Kasanın teknik detaylarında CPU yüksekliği 155mm yazıyor fakat fanın yüksekliği 157mm olarak gözükmekte. Soğutucu HB de indirime girmiş indirimi kaçırmak istemiyorum. Acaba 2mm sorun yaratır mı?

Ekli dosyalar

• 3.png
    3.png
    15.8 KB · Görüntüleme: 9
Moderatörün son düzenlenenleri:

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
Merhaba arkadaşlar,

Rampage reaction kasam mevcut. Kasanın teknik detaylarında CPU yüksekliği 155mm yazıyor fakat fanın yüksekliği 157mm olarak gözükmekte. Soğutucu HB de indirime girmiş indirimi kaçırmak istemiyorum. Acaba 2mm sorun yaratır mı?
evet sorun yaratır, cam kapanmaz.

160mm Deep Cool AK620 Modeli var kasam 160mm destekliyor cam ile birleşik sayılır şu an.

KS

Mertcan39

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
evet sorun yaratır, cam kapanmaz.

160mm Deep Cool AK620 Modeli var kasam 160mm destekliyor cam ile birleşik sayılır şu an.
Selamlar,

Cevabınız için teşekkür ederim hocam. indirimde olduğu için aldım. üstünde ki termal macunu açmadan deneyeceğim sığarsa tam kurulum yaparım sığmaz ise iade edeceğim.

Kullandığım gigabyte ekran kartı genişliği 12.4Cm ekran kartının en üst noktası ile kasa arasında ki boşluk 3.6mm eğer cpu soğutucu ölçüleri tam doğruysa 0.3mm ile kurtarması lazım.

not cpu soğutucu 15.7cm

Ekli dosyalar

• 4.png
    4.png
    1 MB · Görüntüleme: 8

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
Selamlar,

Cevabınız için teşekkür ederim hocam. indirimde olduğu için aldım. üstünde ki termal macunu açmadan deneyeceğim sığarsa tam kurulum yaparım sığmaz ise iade edeceğim.

Kullandığım gigabyte ekran kartı genişliği 12.4Cm ekran kartının en üst noktası ile kasa arasında ki boşluk 3.6mm eğer cpu soğutucu ölçüleri tam doğruysa 0.3mm ile kurtarması lazım.

not cpu soğutucu 15.7cm
umarım kurtarır :) Hayırlı Olsun

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri