Rampage Stormy vs Rampage X-Titan kulaklık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arda Kür

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba ben kulaklık almak istiyorum ancak 300 tl kadar bütcem var ne önerirsiniz ben rampage Stormy düşündüm ama X Titan da güzel gibi geldi hangisini almalıyım eğer iyi değilse ne  önerirsiniz bu fiyat bandına

Spiritof90's

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arda Kür' Alıntı:
Merhaba ben kulaklık almak istiyorum ancak 300 tl kadar bütcem var ne önerirsiniz ben rampage Stormy düşündüm ama X Titan da güzel gibi geldi hangisini almalıyım eğer iyi değilse ne  önerirsiniz bu fiyat bandına

kardeşim bende kulaklık alacağım 3-4 senedir snopy sn r3 kullanıyordum kulaklık bozuldu ancak araştırmalarımda gamepower kizaru kulaklığında karar kılmak üzereyim istiyorsan testlerine bak derim.

KS

Arda Kür

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Mburak' Alıntı:
Arda Kür' Alıntı:

kardeşim bende kulaklık alacağım 3-4 senedir snopy sn r3 kullanıyordum kulaklık bozuldu ancak araştırmalarımda gamepower kizaru kulaklığında karar kılmak üzereyim istiyorsan testlerine bak derim.

Nasıl önerirmisin kulaklığın özellikleri nelerdir 7.1 varmış heralde de gamepower kasa markası değilmiydi

Spiritof90's

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arda Kür' Alıntı:
Mburak' Alıntı:

Nasıl önerirmisin kulaklığın özellikleri nelerdir 7.1 varmış heralde de gamepower kasa markası değilmiydi

gamepower kulaklık üretimi yapıyor daha almadım ancak yüksek ihtimal kizaruyu alacağım. kulaklıkta en çok hoşuma giden yanı kulaklığın elips şeklinde olup kulağı tam kapatması örneğin x-titan ile stormy yuvarlak. aynı zamanda kizaruda yine rgb bulunmakta. 320 gram ağırlıkta titreşim özelliği var .. ben kulaklıkta pek eksik yön zaten hz ve db si standart kulaklık ayarında ama temiz bir ses veriyor diyorlar. ben genel yapı itibariyle beğendim zaten iyi bir kulaklık alabilmek için minimum 600-700leri gözden çıkarmak gerekiyor ben en fazla önerdiğim kulaklığın fiyatına çıkabileceğim için bu kulaklığı alacağım ALLAH izin verirse

KS

Arda Kür

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Mburak' Alıntı:
Arda Kür' Alıntı:

gamepower kulaklık üretimi yapıyor daha almadım ancak yüksek ihtimal kizaruyu alacağım. kulaklıkta en çok hoşuma giden yanı kulaklığın elips şeklinde olup kulağı tam kapatması örneğin x-titan ile stormy yuvarlak. aynı zamanda kizaruda yine rgb bulunmakta. 320 gram ağırlıkta titreşim özelliği var .. ben kulaklıkta pek eksik yön zaten hz ve db si standart kulaklık ayarında ama temiz bir ses veriyor diyorlar. ben genel yapı itibariyle beğendim zaten iyi bir kulaklık alabilmek için minimum 600-700leri gözden çıkarmak gerekiyor ben en fazla önerdiğim kulaklığın fiyatına çıkabileceğim için bu kulaklığı alacağım ALLAH izin verirse

İnşallah kardeşim alırsın da bu kulaklık fps için uyarmı mesela ben hem fps hemde yarış oyunları oynayacağım g29 direksiyon da alıp mesela ets f1 falan veya forza 4 kulaklık onlar içinde kullanırlırmu hani hem fps için hemde racing için

Spiritof90's

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arda Kür' Alıntı:
Mburak' Alıntı:

İnşallah kardeşim alırsın da bu kulaklık fps için uyarmı mesela ben hem fps hemde yarış oyunları oynayacağım g29 direksiyon da alıp mesela ets f1 falan veya forza 4 kulaklık onlar içinde kullanırlırmu hani hem fps için hemde racing için

bende fps oyunları oynuyorum sn r3 bile yetiyordu özellikle cs go da dehşet bir ses artısı oluyordu ayrıca dediğim gibi testlerde kizaruyu ses kasma konusunda çok övdüler kulaklığı ayak sesi vs almada sıkıntı olmuyor yani.  ancak ets vs tarzı oyunlarda kulaklık kullanmıyorum pek online oynamadığım için bu yüzden onlarla alakalı yorum yapamayacağım.

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Gamepower Kizaru ve Rampage Stormy ürünleri gayet F/P denilecek ürünlerdir daha öncesinde Öneri yaptığım bir arkadaş bana Rampage Stormy için kaliteli ses deneyimi aldığını mikrofonun gayet yeterli olduğunu iletmişti.Kulakta herhangi bir acıtma hissiyatı olmadığını söyledi.İki üründen birini tercih edebilirsiniz.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
X-Titan kulaklığı kendim kullanıyorum çok iyi bir ürün sayılmaz. Önermem size bu kulaklığı. Snop SN R9 modellerine kadar her ürünü denedim onlarda çok iyi ürünler değiller o ürünleride önermem. GamePower Kizaru mantıklı bu seçenekler arasında ama 350 TL civarına öneri yapmam gerekirse şu ürünleri öneririm.

1. Rampage RM-K19 RAGING PLUS 7.1 - 239 TL
  2. Redragon Lamia2 H320 RGB 7.1 + Kulaklık Standı - 349 TL
  3. Trust 23310 Gxt 414 Zamak Premium Stereo - 350 TL
  4. Cougar Phontum Essential Stereo - 378 TL
  5. HyperX Cloud Stinger Core 7.1 - 399 TL
Bu ürünlerden 7.1 alacaksanız en ucuz mantıklı ürünü 1 numara ama F/P dengesi yüksek 7.1 alacaksanız GamePower Kizaru harici ben olsam HyperX seçerdim. Stereo kaliteli F/P bir ürün alacaksanız Trust ve Couger ürünleri çok iyi ürünlerdir ki ben olsam sanırım Trust seçerdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri