Arda Kür' Alıntı:Merhaba ben kulaklık almak istiyorum ancak 300 tl kadar bütcem var ne önerirsiniz ben rampage Stormy düşündüm ama X Titan da güzel gibi geldi hangisini almalıyım eğer iyi değilse ne önerirsiniz bu fiyat bandına
Mburak' Alıntı:Arda Kür' Alıntı:Merhaba ben kulaklık almak istiyorum ancak 300 tl kadar bütcem var ne önerirsiniz ben rampage Stormy düşündüm ama X Titan da güzel gibi geldi hangisini almalıyım eğer iyi değilse ne önerirsiniz bu fiyat bandına
kardeşim bende kulaklık alacağım 3-4 senedir snopy sn r3 kullanıyordum kulaklık bozuldu ancak araştırmalarımda gamepower kizaru kulaklığında karar kılmak üzereyim istiyorsan testlerine bak derim.
Arda Kür' Alıntı:Mburak' Alıntı:kardeşim bende kulaklık alacağım 3-4 senedir snopy sn r3 kullanıyordum kulaklık bozuldu ancak araştırmalarımda gamepower kizaru kulaklığında karar kılmak üzereyim istiyorsan testlerine bak derim.
Nasıl önerirmisin kulaklığın özellikleri nelerdir 7.1 varmış heralde de gamepower kasa markası değilmiydi
Mburak' Alıntı:Arda Kür' Alıntı:Nasıl önerirmisin kulaklığın özellikleri nelerdir 7.1 varmış heralde de gamepower kasa markası değilmiydi
gamepower kulaklık üretimi yapıyor daha almadım ancak yüksek ihtimal kizaruyu alacağım. kulaklıkta en çok hoşuma giden yanı kulaklığın elips şeklinde olup kulağı tam kapatması örneğin x-titan ile stormy yuvarlak. aynı zamanda kizaruda yine rgb bulunmakta. 320 gram ağırlıkta titreşim özelliği var .. ben kulaklıkta pek eksik yön zaten hz ve db si standart kulaklık ayarında ama temiz bir ses veriyor diyorlar. ben genel yapı itibariyle beğendim zaten iyi bir kulaklık alabilmek için minimum 600-700leri gözden çıkarmak gerekiyor ben en fazla önerdiğim kulaklığın fiyatına çıkabileceğim için bu kulaklığı alacağım ALLAH izin verirse
Arda Kür' Alıntı:Mburak' Alıntı:gamepower kulaklık üretimi yapıyor daha almadım ancak yüksek ihtimal kizaruyu alacağım. kulaklıkta en çok hoşuma giden yanı kulaklığın elips şeklinde olup kulağı tam kapatması örneğin x-titan ile stormy yuvarlak. aynı zamanda kizaruda yine rgb bulunmakta. 320 gram ağırlıkta titreşim özelliği var .. ben kulaklıkta pek eksik yön zaten hz ve db si standart kulaklık ayarında ama temiz bir ses veriyor diyorlar. ben genel yapı itibariyle beğendim zaten iyi bir kulaklık alabilmek için minimum 600-700leri gözden çıkarmak gerekiyor ben en fazla önerdiğim kulaklığın fiyatına çıkabileceğim için bu kulaklığı alacağım ALLAH izin verirse
İnşallah kardeşim alırsın da bu kulaklık fps için uyarmı mesela ben hem fps hemde yarış oyunları oynayacağım g29 direksiyon da alıp mesela ets f1 falan veya forza 4 kulaklık onlar içinde kullanırlırmu hani hem fps için hemde racing için