Bugün jak converter aldım Rampage styles 7.1 kulaklığım var ucu USB aldığım converter bu Powermaster Usb To Aux Kablo Narita Nrt-5065 (nrt-982) | Trendyol taktığımda denetim masasında ses var gözüküyor ama ne kulaklığın ışığı var ne de ses geliyor.
şöyle takıyorum ses yok ışık yok ama denetim masasından baktığımda sesi gösteriyorErayHazretleri' Alıntı:Bugün jak converter aldım Rampage styles 7.1 kulaklığım var ucu USB aldığım converter bu Powermaster Usb To Aux Kablo Narita Nrt-5065 (nrt-982) | Trendyol taktığımda denetim masasında ses var gözüküyor ama ne kulaklığın ışığı var ne de ses geliyor.
öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim bunun başka bir çözümü yokmuugur.gozaydin' Alıntı:Birincisi şöyle bir durum var. USB kulaklıkların içinde ses kartı vardır o ses kartı ile anakarttan bağımsız çalışırlar ve kulaklık USB aracılığı ile güçte alır bu sayede kulaklık ve ışık vs. çalışır. İlk olarak 3.5mm JAK ile bir kulaklığın yada ekipmanın LED lerini yakamazsınız bunu baştan söyleyeyim ve USB ile 3.5mm JAK girişine dönüştürdüğünüz için kulaklığı kulaklığın ses kartı devre dışı kaldığından kulaklıktan ses alamamanızda normal yani aldığınız ürünü boşa almışsınız. Öncesinde konu açsaydınız sizi uyarırdık bu konu hakkında.