- Tepki
- 2
Ekran kartı modelim "Asus Dual Series Rtx 3060 ti OC 8 GB gddr6x" oyunlarda Ray Tracing açtığımda oyunlar çöküyor ve hata raporu veriyor şuana kadar denediğim oyunlar Cyberpunk 2077,Control,Forza Horizon 5,Minecraft,Fortnite;
Minecraft ve Forza hariç diğer oyunlarda çökme problemi yaşadım çözüm için ise Ekran kartı driverlarını DDU ile kaldırdım WHQL sürümlerini indirdim ancak değişen bi şey olmadı yine aynı şekilde çökme problemi yaşadım ve RAM leri OCTT , memtest86 ile teste soktum bi sorun çıkmadı ayrıca Nvdia'nın Ray Tracing demolarını denedim onlarda da çökme yaşadım bunu nasıl çözerim?(Farklı driver sürümlerini de denedim sorunu çözmedi)
Minecraft ve Forza hariç diğer oyunlarda çökme problemi yaşadım çözüm için ise Ekran kartı driverlarını DDU ile kaldırdım WHQL sürümlerini indirdim ancak değişen bi şey olmadı yine aynı şekilde çökme problemi yaşadım ve RAM leri OCTT , memtest86 ile teste soktum bi sorun çıkmadı ayrıca Nvdia'nın Ray Tracing demolarını denedim onlarda da çökme yaşadım bunu nasıl çözerim?(Farklı driver sürümlerini de denedim sorunu çözmedi)
| İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci | |
| ANAKART: ASUS TUF GAMING A520M-PLUS 4866MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI VGA DVI mATX Anakart | |
| EKRAN KARTI: ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X 256 Bit Ekran Kartı | |
| RAM: Kingston 8GB (1x8GB) Fury Beast Siyah DDR4 3200MHz CL16 PC Ram × 2 | |
| SSD: WD SN570 500GB Blue GEN3X4 M.2 SSD 3500MB Okuma / 2300MB Yazma | |
| KASA: VENTO VG15FE RGB ATX Gaming Kasa | |
| GÜÇ KAYNAĞI: FSP Hyper Pro H3-650 650W 80+ Bronze PSU |