Yardım Razer Blackshark V2 Pro Ps5/Pc Kulaklığı Synapse Görmüyor

NyxeniQ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
52
KS

MelihÖzer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Evet hocam gördüm bu PS5 için olan versiyon ilanda PC yazma sebebi muhtemelen bluetooth özelliğinden dolayı yazılmış PC versiyonunda USB girişli dongle oluyor Type-C değil
Hocam o dongle usb ucu yok. Yani kasanın usb portlarına takamadım. Kasanın arkasında anakartta 40G falan yazan yere takıyorum. Aygıt yöneticisinde gözüküyor. Dediğim gibi ses mikrofon vs de çalışıyor. Ne yaptıysam synapse görmüyor ama.

NyxeniQ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
52
Hocam o dongle usb ucu yok. Yani kasanın usb portlarına takamadım. Kasanın arkasında anakartta 40G falan yazan yere takıyorum. Aygıt yöneticisinde gözüküyor. Dediğim gibi ses mikrofon vs de çalışıyor. Ne yaptıysam synapse görmüyor ama.
1758546433770.jpeg

Ben de V2 Pro kullanıyorum PC için olan versiyonu, bende bu dongle ile geldi hocam sizde bu dongle yok değil mi?

NyxeniQ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
52
Yok hocam bu değil, daha farklı. Kutunun sol üstünde gönderdiği dongle var.
Anladım hocam dediğim gibi sizdeki konsol versiyonu pcde de kullanılabilir ancak synapse'e bağlanmıyor bu kulaklığı alırken bazı forumlarda bu sorunu gördüğümden almamıştım (aldığım zaman PS5/PC versiyonu daha uygundu) iade edebiliyorsanız iade edin PC versiyonunu alın.

PC Versiyonu ben bu satıcıdan aldım ancak fiyat inanılmaz artmış. Ürünün kutusunun da olduğu bir resim mevcut daha ucuzunu bulursanız buna dikkat ederek alın. Ayrıca bi eski bir de 2023 (yeni) versiyonu var yeni versiyonda bluetooth da var kutusunda zaten simgesi de bulunuyor buna dikkat ederek alırsanız iyi olur bilmiyorsunuzdur diye bilgilendireyim dedim.

Amazon satıcılı Bunu da amazondan buldum, satıcı ve gönderici amazon gönül rahatlığıyla burdan da alabilirsiniz.

Son düzenleme:
KS

MelihÖzer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Anladım hocam dediğim gibi sizdeki konsol versiyonu pcde de kullanılabilir ancak synapse'e bağlanmıyor bu kulaklığı alırken bazı forumlarda bu sorunu gördüğümden almamıştım (aldığım zaman PS5/PC versiyonu daha uygundu) iade edebiliyorsanız iade edin PC versiyonunu alın.

PC Versiyonu ben bu satıcıdan aldım ancak fiyat inanılmaz artmış. Ürünün kutusunun da olduğu bir resim mevcut daha ucuzunu bulursanız buna dikkat ederek alın. Ayrıca bi eski bir de 2023 (yeni) versiyonu var yeni versiyonda bluetooth da var kutusunda zaten simgesi de bulunuyor buna dikkat ederek alırsanız iyi olur bilmiyorsunuzdur diye bilgilendireyim dedim.

Amazon satıcılı Bunu da amazondan buldum, satıcı ve gönderici amazon gönül rahatlığıyla burdan da alabilirsiniz.
Hocam ben 4k'ya aldım bu kulaklığı. Amazon da bile 2 katından fazla fiyat. Değer mi? 7.1 bende yok sanırım çok önemli bir şey mi? Chatgpt ile konuştum, Razer Audio uygulaması varmış mobilde ordan yapılıyormuş PS versiyon ayarı. Synapse kadar detaylı değil tabii ama en azından Eq ayarı yapabildim synapse kadar detaylı olmasa da. 2 katından fazla fiyat farkına değer mi?

NyxeniQ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
52
Hocam ben 4k'ya aldım bu kulaklığı. Amazon da bile 2 katından fazla fiyat. Değer mi? 7.1 bende yok sanırım çok önemli bir şey mi? Chatgpt ile konuştum, Razer Audio uygulaması varmış mobilde ordan yapılıyormuş PS versiyon ayarı. Synapse kadar detaylı değil tabii ama en azından Eq ayarı yapabildim synapse kadar detaylı olmasa da. 2 katından fazla fiyat farkına değer mi?
Hocam şöyle ki eğer FPS oyunları oynuyorsanız daha önce bu kadar iyi kulaklık kullanmamış olduğunuzu fark edeceksiniz. Son derece memnunum ve her kuruşuna değdi (ben 8-9K civarına almıştım). Bu kulaklıktan önce steelseries kulaklıkları vs de denedim ama bu ayrı bir seviye gerçekten. Elinizdeki kulaklıkla bendeki arasında ne farklar var bilemiyorum ancak eğer donanımsal olarak da farklar varsa ve bütçeniz de elveriyorsa kesinlikle tavsiyemdir. Tekrar söylüyorum mevcut kulaklığınızla PC versiyon arasındaki tek fark snyapse ise gerek yok araştırıp karar verin derim. PC versiyonu ile ilgili sorunuz olursa da seve seve cevaplarım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri