Son attığım EQ yap bi daha dokanma en iyi müzik ekolayzırı bu kulaklık içinBu üç kulaklık arasında kaldım. bütçe 3000-4000tl arası genelde lol, valorant oynuyorum ve müzik dinliyorum sizce hangisini tercih etmeliyim hangisi fiyatının hakkını verir? veya başka öneriniz varmı?
Şu anda Ferdi Tayfur da test ediyorum Ferdi Tayfur şarkılarıyla büyüdüm sesi kulaklarıma kazındı bu ayarlar ile sesi hoparlörler deki ses nasılsa şuan kulaklıkta da aynı bozulma değişme yok. Bass lar, mid ler mükemmel.Bu üç kulaklık arasında kaldım. bütçe 3000-4000tl arası genelde lol, valorant oynuyorum ve müzik dinliyorum sizce hangisini tercih etmeliyim hangisi fiyatının hakkını verir? veya başka öneriniz varmı?
Evet bu video yardımcı olur. Teşekkürler2 Yıldır FPS oyunları için EQ ayarını yapamadığını belirten başka forumlarda kişiler vardı. Eğer alırsanız arkadaşların verdiği bilgilere ek şu videoyu da atmak istiyorum.
Ben bu adamın ayarlarını yaptım çok tiz ağırlıklı oluyor bunun kiler benim attığım daha iyi ama oyun ekolayzırlarını deneyebilir2 Yıldır FPS oyunları için EQ ayarını yapamadığını belirten başka forumlarda kişiler vardı. Eğer alırsanız arkadaşların verdiği bilgilere ek şu videoyu da atmak istiyorum.
Yok oyun yeterşimdi tam anlamadım müzik için ayrı oyun için ayrı ayar mı yapıyoruz?
şimdi tam anlamadım müzik için ayrı oyun için ayrı ayar mı yapıyoruz?
Benim V2 modelinde yok Pro da hiç yoktur attığım EQ V2 veya Pro fark etmez her ikisi içinde uygunRazer Blackshark V2 Pro da dip ses sorunu vs yok değilmi
Yaşayan oluyor ama oda eq ile düzelir, tüm kablosuzlarda dipses olurRazer Blackshark V2 Pro da dip ses sorunu vs yok değilmi
V2 aslında v2 pro’dan iyi çünkü kablolu.Benim V2 modelinde yok Pro da hiç yoktur attığım EQ V2 veya Pro fark etmez her ikisi içinde uygun