Merhaba Razer BlackShark V2 X Gaming Kulaklık aldım yazılımı için çıkan kodu kazımak lazımdı bıçakla kazıdım ve biraz sert yaptım galiba kodda gitti bir şey gözükmüyor ne yapmam lazım
tamamdır hocam teşekkür ederimPek bişey yapman gerekmiyor ama zaten çokta önemli kod değil hocam o dert etmene gerek yok
Kutunun altında kod yazar razer Register a product kısmına girmen için gereken kodları diyorum o kısmını at bide kazınmış şeyin fotosunu at razer support kısmına kesin verirler vermezlersede dert etmeAma çok istiyorsan razer USA supportra kutuda yazan barkodu ve kazınmış şekilde foto atarsan rahatlık ile yardımcı olurlar ürünü aldığını kanıtla yeter
çözemedim hala keşke bozuk para ile kazısaydım yanımda bozuk para yoktuaynı sorunu dün ben de yaşadım çözersen konuyu günceller misin
bozuk para ile kazıdım ben yine olmadı kazı kazan gibi yapmamışlar kod kısmını çok saçma bir olayçözemedim hala keşke bozuk para ile kazısaydım yanımda bozuk para yoktu
evet hocam direkt yazın verin işte ne uğraştırıyorlar anlamadım hiçbozuk para ile kazıdım ben yine olmadı kazı kazan gibi yapmamışlar kod kısmını çok saçma bir olay