Birde sesi az geliyor yeşili yeşile kırmızıyı kırmızıya taktım. Yürütme cihazlarında hoparlör 2de çalışıyor neden böyle. Normalde realtekte çalışması gerekmiyormuçıkmıyor hocam bildiğim kadarıyla harici almış olabilir kutu içerigidne görünmüyor
Birde sesi az geliyor yeşili yeşile kırmızıyı kırmızıya taktım. Yürütme cihazlarında hoparlör 2de çalışıyor neden böyle. Normalde realtekte çalışması gerekmiyormu
SS atıyorum ektedir;
Yüklemedim hocam ne yazıp yüklüyoruzyazılımı yükledinizmi hocam ?
Yüklemedim hocam ne yazıp yüklüyoruz
x modelinde o videoda olan yok onun bir üst modelinde varArkadaşlar aynı model razer kulaklık aldım içinden bu şekilde ses kartı cikiyormu bende böyle birşey çıkmadı. Bende çıkan kablolar ektedir. Yardım ederseniz sevinirim.
Bendekide x model hocam.Razer BlackShark V2 | RZ04-03230 Support & FAQs
mysupport.razer.com
x modelinde o videoda olan yok onun bir üst modelinde var
videoda olan Normal x bir tık üstü , atıgım yazılımıda kurabilirsin model farketmiyor hepsi 1 yazılıma bağlıBendekide x model hocam.
Surround 7.1 uygulamasını yükledim razerin fakat benden kod istiyor. Bende sadece kartın üzerinde bir QR kod var benden haneli kod istiyor buna nasil ulaşabilirim?Razer BlackShark V2 | RZ04-03230 Support & FAQs
mysupport.razer.com
x modelinde o videoda olan yok onun bir üst modelinde var
kutunun icinde olması lazımSurround 7.1 uygulamasını yükledim razerin fakat benden kod istiyor. Bende sadece kartın üzerinde bir QR kod var benden haneli kod istiyor buna nasil ulaşabilirim?
Kod kazınmıyor.kutunun icinde olması lazım
kodu kazıyın
bide Razer Synapse 3 kurduktan sonra kayıt olduktan sonra direk tanıması lazım kodta qr kazıktıktan sonra cıkıyor diye biliyorum inceleme videolarında bahsetmeleri gerekir
pardon efendim simdi bi yerde baktıgımda sol pedi Pedlerden tutup yavaşça çektiğinizde zaten çıktıklarını göreceksiniz. orda seri numarası varBu kodu nasıl etkinleştireceğim bilgisi olan yazabilirmi herhangi bir kod yazmıyor kağıdın uzerinde.
Kod kazınmıyor.
Nereden tutacağım anlamadım açmak içinpardon efendim simdi bi yerde baktıgımda sol pedi Pedlerden tutup yavaşça çektiğinizde zaten çıktıklarını göreceksiniz. orda seri numarası var
Cihazın alt tarafında bulunur. Sol taraftaki etiket, aşağıda gösterildiği gibi model numarasını ve seri numarasını gösterir.
Nereden tutacağım anlamadım açmak için
tekrardan deneyin olmazsa bir arkadasın yaptıgıBunu yazdığımda eksik gösteriyor ekranda.
video fotografı kaldırısanız seri no paylasmazsan daha iyi olurBunu yazdığımda eksik gösteriyor ekranda.
7.1 surround kodunu almaya uygun değil diyor.tekrardan deneyin olmazsa bir arkadasın yaptıgı
Ben de kendi sitelerinden iletişime geçtim. Ürünü siteye kaydedip kazınmış olan aktivasyon kodunu atınca direkt yeni aktivasyon kodunu attılar.
video fotografı kaldırısanız seri no paylasmazsan daha iyi olur
Cihazın seri numarasini razerin sitesine girdiğimde.7.1 surround kodunu almaya uygun değil diyor.
razer desteğine yazdınız mı ?7.1 surround kodunu almaya uygun değil diyor.
Cihazın seri numarasini razerin sitesine girdiğimde.
Kodu aldım ve surround 7.1 uygulamasını kurdum fakat ses seviyesi gerçekten istediğim gibi değil.razer desteğine yazdınız mı ?
thx uygulamasını kurarmısınızKodu aldım ve surround 7.1 uygulamasını kurdum fakat ses seviyesi gerçekten istediğim gibi değil.