driver vs. varsa kurabilir misin ?Merhaba.
Razer Blackshark V2 X satın aldım.
Denemek için pc'ye (kasamın ön tarafında tek jak var) taktım. Ama ses halen diğer hoparlörden geliyor kulaklıktan gelmiyor.
Yapmam gereken bir şey mi var?
Realtek Ayarları Karışmış Olabilirmi,Genellikle Oralarda Yerler Karışıo Ve Biraz Uğraştıktan sonra DüzelebiliyorMerhaba.
Razer Blackshark V2 X satın aldım.
Denemek için pc'ye (kasamın ön tarafında tek jak var) taktım. Ama ses halen diğer hoparlörden geliyor kulaklıktan gelmiyor.
Yapmam gereken bir şey mi var?
Driver kurdum yine aynı. Kulaklığı telefonda denedim telefonda çalışıyor ama bilgisayarda çalıştıramadım.Hocam sağ alttan ses kısmından seçin çıkış cihazını. Ayrıca bende aynı kulaklığı kullanıyorum birde 2 jaklı aparata takıp dener misin?
Realtek Ayarları Karışmış Olabilirmi,Genellikle Oralarda Yerler Karışıo Ve Biraz Uğraştıktan sonra Düzelebiliyor
Hocam Bende Oralar Ayniyken Bile Ses Gidip Gelebiliyor Ben bı 40-50 defa Değiştirip Aynı Fln Yapıyorum Düzeliyor bende bilmiyorum tamDriver kurdum yine aynı. Kulaklığı telefonda denedim telefonda çalışıyor ama bilgisayarda çalıştıramadım.
Tam olarak çözemedim.
Aşağıdaki gibi bir pencere var. Bilgisayarımda normalde 2+1 ses sistemi takılı arkadaki yeşil jaka takılı.
Ben kulaklığı ön taraftan takınca ses kesilmiyor.
Birde ön tarafa jakı takınca bildirim çıkmıyor jak takıldı diye.
Ekli dosyayı görüntüle 19242