Evet öyle, tam verim alamazsınız. Yine de memnun ederAnakartım asus h610mk d4 blackshark v2 x düşünüyorum sesi anakattan alıyormuş uyumlumudur o fiyata başka hangi kulaklık daha iyi gider önerilerinizi bekliyorum
O fiyata baska ne alabilirim max 1200Evet öyle, tam verim alamazsınız. Yine de memnun eder
Varsa stokta v2x usbO fiyata baska ne alabilirim max 1200
Hocam benimki a320 ben ne yapabilirim USB stokta yok eksileri neler olurVarsa stokta v2x usb
eksileri sesi biraz daha düşük verir fullde kullanamnız gerekebilir. sanmıyorum ama bazılarında boğuk olabiliyorduHocam benimki a320 ben ne yapabilirim USB stokta yok eksileri neler olur
Ses kartlarının fiyatları nelerdir acabaeksileri sesi biraz daha düşük verir fullde kullanamnız gerekebilir. sanmıyorum ama bazılarında boğuk olabiliyordu
ALC 887: Ses çıkış gücü ve kalitesi konusunda en düşüğü. 97 dB ses hassasiyeti mevcut ortalama denilebilir fakat ses çıkış gücü düşük olunca ortalama kaliteyi de alamıyorsunuz. 16/32 ohm kulaklık bile kullansanız Windows ses seviyesini en az %50 yapmanız gerekir. Eski düşük ve orta sınıf anakartların çoğunda bulunur artık yerini ALC 892 aldı.
Kullanılan Anakart: MSI A88X-G41 PC Mate v2
böyle bir yazı var, bu durumda ya ileride ses kartı almanız gerekir yada anakart değiştirmeniz. Bu bütçede tüm kulaklıklar için aynısı olur.
700-1000Ses kartlarının fiyatları nelerdir acaba
USB versiyonu alınca ses kartı gibi oluyor değilmi700-1000
Ben olsam bu kadar eski bir anakartım varken önce anakart değiştirirdim ama ses kartlarıda alıcağınız çoğu ses ürünü için önemli bir şey tam verim almak istiyorsanız
aynenUSB versiyonu alınca ses kartı gibi oluyor değilmi
Hocam hiçbiryerde bulamadım dek gelirseniz link atarmısınız
Hocam hiçbiryerde bulamadım dek gelirseniz link atarmısınız
Tamamdır teşekkürlerburayı kontrol edin sadece burda var, 1.5 altına stok bulursanız alın.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com