Razer Blackshark V2 X Uyumlu Mu

iefe6060

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
10
Anakartım asus h610mk d4 blackshark v2 x düşünüyorum sesi anakattan alıyormuş uyumlumudur o fiyata başka hangi kulaklık daha iyi gider önerilerinizi bekliyorum

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam benimki a320 ben ne yapabilirim USB stokta yok eksileri neler olur
eksileri sesi biraz daha düşük verir fullde kullanamnız gerekebilir. sanmıyorum ama bazılarında boğuk olabiliyordu
ALC 887: Ses çıkış gücü ve kalitesi konusunda en düşüğü. 97 dB ses hassasiyeti mevcut ortalama denilebilir fakat ses çıkış gücü düşük olunca ortalama kaliteyi de alamıyorsunuz. 16/32 ohm kulaklık bile kullansanız Windows ses seviyesini en az %50 yapmanız gerekir. Eski düşük ve orta sınıf anakartların çoğunda bulunur artık yerini ALC 892 aldı.
Kullanılan Anakart: MSI A88X-G41 PC Mate v2
böyle bir yazı var, bu durumda ya ileride ses kartı almanız gerekir yada anakart değiştirmeniz. Bu bütçede tüm kulaklıklar için aynısı olur.

servet Ünal

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
eksileri sesi biraz daha düşük verir fullde kullanamnız gerekebilir. sanmıyorum ama bazılarında boğuk olabiliyordu
ALC 887: Ses çıkış gücü ve kalitesi konusunda en düşüğü. 97 dB ses hassasiyeti mevcut ortalama denilebilir fakat ses çıkış gücü düşük olunca ortalama kaliteyi de alamıyorsunuz. 16/32 ohm kulaklık bile kullansanız Windows ses seviyesini en az %50 yapmanız gerekir. Eski düşük ve orta sınıf anakartların çoğunda bulunur artık yerini ALC 892 aldı.
Kullanılan Anakart: MSI A88X-G41 PC Mate v2
böyle bir yazı var, bu durumda ya ileride ses kartı almanız gerekir yada anakart değiştirmeniz. Bu bütçede tüm kulaklıklar için aynısı olur.
Ses kartlarının fiyatları nelerdir acaba

servet Ünal

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
700-1000
Ben olsam bu kadar eski bir anakartım varken önce anakart değiştirirdim ama ses kartlarıda alıcağınız çoğu ses ürünü için önemli bir şey tam verim almak istiyorsanız
USB versiyonu alınca ses kartı gibi oluyor değilmi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri