razer blackshark v2x alınır mı ?

d3nnniz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
selamlar şuan james donkey 712 kullanıyorum sizce bunu satıp 700 tl fiyatlı razer blackshar v2x ye geçmeli miyim ürün 2. el değil itopyadan alınacak

Son düzenleme:
KS

d3nnniz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
İyi kulaklık geçilebilir.
Mevcut kulaklıkla sorun yaşamıyorsanız paranızı biriktirin bence.
kulaklığı ilk aldığımda ses vermiyordu sonra düzeldi şuan valorant oynuyorum sorun yok gibi ama bazen arkadaşımın duyduğu sesleri duymuyorum bunun kulaklla alakası var mı bilmiyorum. arada fark var mıdır yorumunuz benim için önemli

Celil

Forum Geliştiricisi
Forum Geliştiricisi
Tepki
55
700'e düşecek olan ürün Blackshark V2 X'tir. Şu an kullanıyorum bende itopya açılışında indirimden almıştım. Baya memnunum.

Sesi çok net ve güzel veriyor, şarkıdaki arka bassları tizleri rahatlıkla duyabiliyorum.

Mikrofon kalitesi de güzel oyun ve videolar için gayet ideal.

Yazılımdan kontrol edilebilen 7.1 mevzusu var.

1669131045275.png

bella ciao

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
700'e düşecek olan ürün Blackshark V2 X'tir. Şu an kullanıyorum bende itopya açılışında indirimden almıştım. Baya memnunum.

Sesi çok net ve güzel veriyor, şarkıdaki arka bassları tizleri rahatlıkla duyabiliyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 11609
Hocam ses kartının olmaması büyük bir sorun yaratıyor mu? Cloud2 ve bunun arasında kaldım fakat V2X modelinde ses kartı yok.

KS

d3nnniz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19

Ekli dosyayı görüntüle 11609
teşekkürler. şuanki kulaklığımda ses kartı mevcut fakat v2x modelinde mevcut değil, oyunlardaki sesleri etkiler mi? daha mı kalitelidir almalı mıyım? şuanki kulaklığım james donkey 712

KS

d3nnniz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
konunun üste çıkması için yazıyorum. sizce satıp bunu almalı mıyım

Celil

Forum Geliştiricisi
Forum Geliştiricisi
Tepki
55
Hocam ses kartının olmaması büyük bir sorun yaratıyor mu? Cloud2 ve bunun arasında kaldım fakat V2X modelinde ses kartı yok.
teşekkürler. şuanki kulaklığımda ses kartı mevcut fakat v2x modelinde mevcut değil, oyunlardaki sesleri etkiler mi? daha mı kalitelidir almalı mıyım? şuanki kulaklığım james donkey 712
Ses kartının olmaması hiç problem yaşatmadı şu ana kadar. CS:GO, Half Life, Zula, Minecraft, CS 1.6 gibi oyunlarda deneyimledim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri