selamlar şuan james donkey 712 kullanıyorum sizce bunu satıp 700 tl fiyatlı razer blackshar v2x ye geçmeli miyim ürün 2. el değil itopyadan alınacak
Son düzenleme:
İyi kulaklık geçilebilir.selamlar şuan james donkey 712 kullanıyorum sizce bunu satıp 700 tl fiyatlı razer blackshar v2 ye geçmeli miyim ürün 2. el değil itopyadan alınacak
kulaklığı ilk aldığımda ses vermiyordu sonra düzeldi şuan valorant oynuyorum sorun yok gibi ama bazen arkadaşımın duyduğu sesleri duymuyorum bunun kulaklla alakası var mı bilmiyorum. arada fark var mıdır yorumunuz benim için önemliİyi kulaklık geçilebilir.
Mevcut kulaklıkla sorun yaşamıyorsanız paranızı biriktirin bence.
Hocam ses kartının olmaması büyük bir sorun yaratıyor mu? Cloud2 ve bunun arasında kaldım fakat V2X modelinde ses kartı yok.700'e düşecek olan ürün Blackshark V2 X'tir. Şu an kullanıyorum bende itopya açılışında indirimden almıştım. Baya memnunum.
Sesi çok net ve güzel veriyor, şarkıdaki arka bassları tizleri rahatlıkla duyabiliyorum.
Mikrofon kalitesi de güzel oyun ve videolar için gayet ideal.
Yazılımdan kontrol edilebilen 7.1 mevzusu var.
Ekli dosyayı görüntüle 11609
teşekkürler. şuanki kulaklığımda ses kartı mevcut fakat v2x modelinde mevcut değil, oyunlardaki sesleri etkiler mi? daha mı kalitelidir almalı mıyım? şuanki kulaklığım james donkey 712700'e düşecek olan ürün Blackshark V2 X'tir. Şu an kullanıyorum bende itopya açılışında indirimden almıştım. Baya memnunum.
Sesi çok net ve güzel veriyor, şarkıdaki arka bassları tizleri rahatlıkla duyabiliyorum.
Mikrofon kalitesi de güzel oyun ve videolar için gayet ideal.
Yazılımdan kontrol edilebilen 7.1 mevzusu var.
Ekli dosyayı görüntüle 11609
Hocam ses kartının olmaması büyük bir sorun yaratıyor mu? Cloud2 ve bunun arasında kaldım fakat V2X modelinde ses kartı yok.
Ses kartının olmaması hiç problem yaşatmadı şu ana kadar. CS:GO, Half Life, Zula, Minecraft, CS 1.6 gibi oyunlarda deneyimledim.teşekkürler. şuanki kulaklığımda ses kartı mevcut fakat v2x modelinde mevcut değil, oyunlardaki sesleri etkiler mi? daha mı kalitelidir almalı mıyım? şuanki kulaklığım james donkey 712