link varmı hocamAlınır. İtopyada v2x usb indirimde onu al
sağ sol seslerde sıkıntı çıkarırmı kulaklık sağ sol pamukları soyulurmuAlınır. İtopyada v2x usb indirimde onu al
Çıkartmazlink varmı hocam
sağ sol seslerde sıkıntı çıkarırmı kulaklık sağ sol pamukları soyulurmu
hocam bu usb olanlarda anakart ses kartı önemlimi? benimkinde yoktaAlınır. İtopyada v2x usb indirimde onu al
Her anakartta ses kartı var hocam yoksa ses gelmez. Anakartınız nedirhocam bu usb olanlarda anakart ses kartı önemlimi? benimkinde yokta
Asus prime b650m-a wifi. Hiçbiryerde göremedim 7.1 destekliyor fln yazıyor tekHer anakartta ses kartı var hocam yoksa ses gelmez. Anakartınız nedir
Asus prime b650m-a wifi. Hiçbiryerde göremedim 7.1 destekliyor fln yazıyor tek
nası bozuluyor kanka SNRŞJWLFJ dibine koyarsan bozulur tbaiYani ben aldım mikrofonu çok iyi fakat aşırı çabuk bozuluyor 2 ayda bozuldu garantiye gönderdim yenisi geldi 1 ayda tekrar bozuldu bu sefer paramı iade ettiler.
Bildiğin durduk yerde bozuluyor mikrofonu ne kadar iyi ses versede ürün gayet dandik dostum senin klavyeye oturarak tüm tuşlara basman bu özelliğini değiştirmiyornası bozuluyor kanka SNRŞJWLFJ dibine koyarsan bozulur tbai
aynenBildiğin durduk yerde bozuluyor mikrofonu ne kadar iyi ses versede ürün gayet dandik dostum senin klavyeye oturarak tüm tuşlara basman bu özelliğini değiştirmiyor
Hocam bu forumda bir sürü kişiye önerdim, bir sürü kullanan var. Sadece sizde olmuşBildiğin durduk yerde bozuluyor mikrofonu ne kadar iyi ses versede ürün gayet dandik dostum senin klavyeye oturarak tüm tuşlara basman bu özelliğini değiştirmiyor
Ürün hoş dediğim gibi zaten seside iletirken gayet güzel kullanışlı fakat 3 ayda 2 kez aynı sorundan geri gitmesi üzdü belkide dediğiniz gibi ürün şansım yoktu şansızlık diyelimHocam bu forumda bir sürü kişiye önerdim, bir sürü kullanan var. Sadece sizde olmuş
Garip
Hocam üründe olabilir sorun. İlk kez sizden duydumÜrün hoş dediğim gibi zaten seside iletirken gayet güzel kullanışlı fakat 3 ayda 2 kez aynı sorundan geri gitmesi üzdü belkide dediğiniz gibi ürün şansım yoktu şansızlık diyelim