Razer Blackshark V2X Nasıl Ses Kalitesi Nasıl Mikrofon Nasıl

Morgan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
arkadaşlar razer blackshark v2x modelinialmayı düşünüyorum ancak ses kalitesi nasıl nasıl bir kulaklık mikrofonu nasıl alınırmı artıları eksileri neler

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Alınır. İtopyada v2x usb indirimde onu al

mahsun315

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Yani ben aldım mikrofonu çok iyi fakat aşırı çabuk bozuluyor 2 ayda bozuldu garantiye gönderdim yenisi geldi 1 ayda tekrar bozuldu bu sefer paramı iade ettiler.

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
Yani ben aldım mikrofonu çok iyi fakat aşırı çabuk bozuluyor 2 ayda bozuldu garantiye gönderdim yenisi geldi 1 ayda tekrar bozuldu bu sefer paramı iade ettiler.
nası bozuluyor kanka SNRŞJWLFJ dibine koyarsan bozulur tbai

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Bildiğin durduk yerde bozuluyor mikrofonu ne kadar iyi ses versede ürün gayet dandik dostum senin klavyeye oturarak tüm tuşlara basman bu özelliğini değiştirmiyor
Hocam bu forumda bir sürü kişiye önerdim, bir sürü kullanan var. Sadece sizde olmuş

Garip

mahsun315

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Hocam bu forumda bir sürü kişiye önerdim, bir sürü kullanan var. Sadece sizde olmuş

Garip
Ürün hoş dediğim gibi zaten seside iletirken gayet güzel kullanışlı fakat 3 ayda 2 kez aynı sorundan geri gitmesi üzdü belkide dediğiniz gibi ürün şansım yoktu şansızlık diyelim

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Ürün hoş dediğim gibi zaten seside iletirken gayet güzel kullanışlı fakat 3 ayda 2 kez aynı sorundan geri gitmesi üzdü belkide dediğiniz gibi ürün şansım yoktu şansızlık diyelim
Hocam üründe olabilir sorun. İlk kez sizden duydum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri