Razer Blackshark V2X Usb Ile Jak Farkı

malikk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
36
Razer blackshark v2x usb jaklı olandan daha iyi diyorlar. Ses kartı falan varmış.
Jaklı olanını alsam anakarta takıp direkt mikrofondan ses gelir mi? Anakartta ses kartı var mı bilmiyorum. Msi h610m-e anakartım

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Razer blackshark v2x usb jaklı olandan daha iyi diyorlar. Ses kartı falan varmış.
Jaklı olanını alsam anakarta takıp direkt mikrofondan ses gelir mi? Anakartta ses kartı var mı bilmiyorum. Msi h610m-e anakartım
Usb versiyonu kullandım 24 bit ses destekli güzel bir ses kartı var ve ses şiddeti gayet tatmin edici, Jax girişli modeli anakartının stok ses kartının iyi besleyemeyeceğini düşünüyorum, Usb modeline bakmalısın. Şahsi fikrim.

KS

malikk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
36
Usb versiyonu kullandım 24 bit ses destekli güzel bir ses kartı var ve ses şiddeti gayet tatmin edici, Jax girişli modeli anakartının stok ses kartının iyi besleyemeyeceğini düşünüyorum, Usb modeline bakmalısın. Şahsi fikrim.
Usb modeli çok pahalı ya, indirime girer inşallah

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Forumda baya öneriliyordu o yüzden bunu alıcaktım. Araştıracağım
Model güzel, kaliteli, ve eminim dizayn olarak seversin, fakat pahalı diyorsun, illa bu model olsun demiyorsan eğer, farklı modellere yönel, ikinci el temiz bulmaya çalış.

massiveRAIN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
38
blackshark v2 esl kullanıyorum usb model. Sesi güzel tavsiye ederim

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
V2x usb bile 3.5mm arasında giriş farkı var

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Bende bir kaç yıl önceki aldığım blackshark ile aynı anda Asus tuf gaming M3 ü kullanıyorum. Bazı oyunlarda m3 ü tercih ediyorum bazılarında ise blackshark daha iyi oluyor. Ele oturması ve Dpi si yüksek olması sebebiyle. Ancak bu ikisini satıp black shark ın Dpi yi tuşlara ayarlanır modelini varsa almak isterim. M3 deki gibi üstte olan Dpi ayar yeri bazen çok iş görüyor.
Hocam şey blackshark kulaklık sizin söylediğiniz deathadder

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
Bende bir kaç yıl önceki aldığım blackshark ile aynı anda Asus tuf gaming M3 ü kullanıyorum. Bazı oyunlarda m3 ü tercih ediyorum bazılarında ise blackshark daha iyi oluyor. Ele oturması ve Dpi si yüksek olması sebebiyle. Ancak bu ikisini satıp black shark ın Dpi yi tuşlara ayarlanır modelini varsa almak isterim. M3 deki gibi üstte olan Dpi ayar yeri bazen çok iş görüyor.
kankaa kulaklık konusuoruz mouse ne alaka anlamadım ?

aktive kodu veriyolar v2x için
yazılımı kullanamıyor muyuz ? jack lıda

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
aktive kodu veriyolar v2x için
Benim ki V2 modeli bende direk aktif olmuştu kod girmeden benim anakartın ses yongası baya kaliteli ben şimdi USB ses kartı olmadan bu THX uygulamasını kullanmak istiyorum bunu nasıl yapacağım
Programdan Thx aktif ediyosun USB modelde, fakat ben hiç sevmedim iyi yorumlarda yok, emin ol kullanmazsın. Çok farklı bir ses deneyimi oyunlar için tavsiye etmem.
Ayarları düzgün yapılırsa THX bambaşka bir deneyim yaşatıyor Razer bu konuda destek vermesi lazım çünkü gerekli ayarları bulmak zor

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Benim ki V2 modeli bende direk aktif olmuştu kod girmeden benim anakartın ses yongası baya kaliteli ben şimdi USB ses kartı olmadan bu THX uygulamasını kullanmak istiyorum bunu nasıl yapacağım

Ayarları düzgün yapılırsa THX bambaşka bir deneyim yaşatıyor Razer bu konuda destek vermesi lazım çünkü gerekli ayarları bulmak zor
Hmm bilemiyorum
ben o kodu alamadım ne hikmetse hiçbir yerde yazmıyor
kutunun içinde çıkar veya kulak padlerini çıkarın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri