- Tepki
- 2,986
3-5Keymoveye kaç pinli switchler oluyor.
3-5Keymoveye kaç pinli switchler oluyor.
Mükemmel. Sadece birazcık çirkin görünüyor o kadar.
kablosuz derdin yoksa hasteHocam Haste ile siyah klavyeyi yoksa aj199 ile beyaz klavye mi?
Hocam bu klavyenin siyahi biraz çirkin gibi. Beyaz klavye + Siyah hastekablosuz derdin yoksa haste
aj 199 al kablolu mousela ugraşılmazHocam bu klavyenin siyahi biraz çirkin gibi. Beyaz klavye + Siyah haste
Tarlaya gidiyom bb.
Ben mi ağladım? Komiksin valla gidip saçma sapan ürünler alıp rezil eden kendini sensin ben niye ağlayım anca güler geçerimne çok ağladın .D
@Sahurakaboşver sen onu bir şey bildiğinden konuşmuyor.
Delikanlının ama.öneri yapamam hocam kalvyeler hakkında çok bilgim yok ama hotswap klavye daha iyi olur swicth lerden sıkılırsanız değiştirirsiniz
Kabloyla derdim yok. Tek sorun eski Rampage faremin kablosunun 1.5 metre olması.aj 199 al kablolu mousela ugraşılmaz
delikanlının derken anlamadım hocamDelikanlının ama.
Kabloyla derdim yok. Tek sorun eski Rampage faremin kablosunun 1.5 metre olması.
Tam bir işkenceyi. Skatezler cizildi. Çünkü metal.Delikanlının ama.
Kabloyla derdim yok. Tek sorun eski Rampage faremin kablosunun 1.5 metre olması.
Klavye delikanlisidelikanlının derken anlamadım hocam
dediğim gibi klavye önerisi yapamamTam bir işkenceyi. Skatezler cizildi. Çünkü metal.
Klavye delikanlisi
Niye eşitler gorunmuyor
Editler dedim. Metin düzeltme yüzünden.
reis tercih sana kaldı o zaman ama benım tavsiyem aj 199Delikanlının ama.
Hocam ajazz aj199 kuucuk darbelere ve masadan düşmeye dayanır mı?Ben mi ağladım? Komiksin valla gidip saçma sapan ürünler alıp rezil eden kendini sensin ben niye ağlayım anca güler geçerim
Dayaniyorsa alacam. Debounce time takıntım var. HrperX ye zaten 1 MS. Bunda 2 MS ye kadar düşüyor ve ayarlanabiliyor. Ve zaten çok dandik değilse alınır ama çabuk kiriliyorsa almayacam.Hocam ajazz aj199 kuucuk darbelere ve masadan düşmeye dayanır mı?
Hocam ajazz aj199 kuucuk darbelere ve masadan düşmeye dayanır mı?
Dayaniyorsa alacam. Debounce time takıntım var. HrperX ye zaten 1 MS. Bunda 2 MS ye kadar düşüyor ve ayarlanabiliyor. Ve zaten çok dandik değilse alınır ama çabuk kiriliyorsa almayacam.
Hissiyat?
30.saniyeden itibaren izle reis sorunun cevabı var.Ama hyperx e göre malzemesi kötü zaten ama çok kötü degil
kullanma imkanım olmadı ama videoda hissiyatı iyi diyoduHissiyat?
m3 ile kalitesi hemen hemen aynı ama m3 daha büyükHissiyat?
DARMOSHARK M3?
DARMOSHARK M3?
hocam aj199 düşmanlığı neden?malzeme kalitesi kötü aşırı kırılgan
malzeme kalitesi kötü, tek olayı 3395 sensör içermesi. 3395 ile 3335 hatta 3360 arasında hissedilicek fark yokhocam aj199 düşmanlığı neden?