Razer Cynosa V2 Chroma Alınır Mı?

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Ve ikinci el olarak değil d sıfır olarak alsam total ne kadar patlar? Yani cidden çok para harcamak istemiyorum klavyeye.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Ve ikinci el olarak değil d sıfır olarak alsam total ne kadar patlar? Yani cidden çok para harcamak istemiyorum klavyeye.
Pahalıya patlar hocam 2.5 felan bide gümrük riski var ürün gümrükte takılabilir

Rk61 triple mod kötü değil ama pek iyide değil

Hocam odanız nasıl merak ettimde fotoğraf atabilir misiniz :D

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Pahalıya patlar hocam 2.5 felan bide gümrük riski var ürün gümrükte takılabilir

Rk61 triple mod kötü değil ama pek iyide değil

Hocam odanız nasıl merak ettimde fotoğraf atabilir misiniz :D
Malesef depremden dolayı evimde değilim. Yaklaşık 3 aydır da bilgisayarımı hiç görmedim. Basit bir şekilde mecburen bir yere bırakmak zorunda kaldım.

Mümkünse en az fiyata beni uzun yıllar götürecek %60 mini klavye arıyorum.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Malesef depremden dolayı evimde değilim. Yaklaşık 3 aydır da bilgisayarımı hiç görmedim. Basit bir şekilde mecburen bir yere bırakmak zorunda kaldım.

Mümkünse en az fiyata beni uzun yıllar götürecek %60 mini klavye arıyorum.
Hmm o zaman rk61 triple mod güzel olur

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Hmm ikiside güzel ama herhalde mk61 alırdım
Hocam bir bakar mısınız gamakay Mk61 de hot swap mı? İlla ki ihtiyaç olacak. Çok önemli bir özellik bence. Tuş bozulduğunda yeni switch alıp takmak çok rahat olur. Bir de dediğim gibi geçenlerde 1050tl civarına düşmüştü. Şuanda 1500 yine düşer mi?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam bir bakar mısınız gamakay Mk61 de hot swap mı? İlla ki ihtiyaç olacak. Çok önemli bir özellik bence. Tuş bozulduğunda yeni switch alıp takmak çok rahat olur. Bir de dediğim gibi geçenlerde 1050tl civarına düşmüştü. Şuanda 1500 yine düşer mi?
Zor hocam dolar 1.5 tl arttı o zamandan bu zamana

Hotswap ama sadece optik takabilirsiniz istediğinizi takamazsınız yani ben bundan sıkıldım deyip akko v3 veya gateron pro takamazsınız

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Zor hocam dolar 1.5 tl arttı o zamandan bu zamana

Hotswap ama sadece optik takabilirsiniz istediğinizi takamazsınız yani ben bundan sıkıldım deyip akko v3 veya gateron pro takamazsınız
Hocam bana göre gayet yeterli. Çok da takan biri değilim. Bahsettim zaten arada lol oynarken kulaklığı çıkartıyorum. Onun dışında fps oyunları oynarken switch seslerini duymuyorum bile. Bence gamakay mk61 alayım. Direkt almayacağım zaten.

Belki o zamana kadar RK61 güzel switchli bir şekilde indirime girer. Onu alabilirim. Ama aklımda mk61 var. Mk61i alsam klavyede çok profesyonel birşey aramadığım için beni uzun yıllar götürür diye düşünüyorum.

KS

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,035
Link atmamışsınız hocam, tkl felan kabul etmediniz aslında redragonlara bakılabilirdi ama alınabilir

Blue switch çok sesli deniyor da bunun tuşlara sert veya daha yumuşak basmakla ilgisi var mı?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri