Sensör skatez kronik sorunlar felan ağırlık olur çok fark var v3 alın derimRazer Deathadder V2 Pro V3 FARK
arkadaşıma mouse alıcaz aradaki fark sadece ebat ve gram mı ?
sanırım donanım olarak aynılar kontrol ettiğim kadarı ile
ne gibi kronik sorunlar var ?Sensör skatez kronik sorunlar felan ağırlık olur çok fark var v3 alın derim
Skatezleri çok iyi değil ve yan tarafların montajında sıkıntı yaşayanlar varne gibi kronik sorunlar var ?
Hissetirir ve deprrarada 1500 tl fark var değer mi oda soru işareti veya ne kadar hissetirir
Kablosuzu iyi kablolusu pek iyi değilGlorious Model D nasıl peki
Model d wirelessrazer v2 mi glorious mode d wireless mı ?
Ne alaka? Ben razerın sponsoru değilim iyi ürünlerini öneriyorum.senden bu cevabı beklemiyordum![]()
Ergo mouselerle finger tutanda var o biraz değişir ve viper finger için büyükRazer Deathadder serisinin tamamı ergonomik mouse sınıfındadır ve hiç bir ergonomik mouse finger için uygun değildir. Finger Kullananlar simetrik Mouse lar yani Razer Viper Serisine bakmalıdır. Hal bu ise sizin için en iyisi Razer Viper V2 pro dur.
Eliniz 19cm ve üzeri boyuttaysa yani kürek gibiyse evet aksi halde hayır bayımErgo mouselerle finger tutanda var o biraz değişir ve viper finger için büyük
Model o minus wireless bakabilir.Eliniz 19cm ve üzeri boyuttaysa yani kürek gibiyse evet aksi halde hayır bayım
Evet bakabilir fakat bahsi geçen arkadaşın marka ve üst düzey takıntısı varsa ya viper v2 pro bakacak yada rog harpe ace , zaten marka takıntısı yoksa finger kullanıcılarına ninjutso sora ve lamzu atlantis öneriyorumModel o minus wireless bakabilir.
Lamzu atlantis mini daha iyi olabilirEvet bakabilir fakat bahsi geçen arkadaşın marka ve üst düzey takıntısı varsa ya viper v2 pro bakacak yada rog harpe ace , zaten marka takıntısı yoksa finger kullanıcılarına ninjutso sora ve lamzu atlantis öneriyorum![]()