Razer Fps Klavye

Vanexs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Selamlar,

Razer in fps üzerine olan klavyesi varmı razer set dizdim ama klavye aklıma gelmiyor karar veremiyorum var mı tercihiniz?

KS

Vanexs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
tam boy klavye için önerebileceğiniz bir seçenek varmı

buda güzelmişte seçenekleri değerlendirmek lazım

blackwidow v4 pro hoşuma gitti de esc yerine farklı bir tuş koymuşlar esc biraz sağ tarafta kalmış o biraz bozdu beni :D
tamboy yok, v4 iyi dğeil.

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
anladım sağolun peki bu örnek verdiğiniz klavye çok küçük gelirmi sizce hiç kullanmadım hep tam boy kullandımda alışabilirmiyim acaba
eğer sadece FPS oyunları oynayacaksan hiç sıkıntı yaşamazsın, normal kullanım içinde alışırsın zaman ile.

KS

Vanexs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
peki hocam son bir soru sorucam size kıyaslama sorusu
Razer huntsman analog mini/Asus rog azoth rog nx red switch
Razer Basiliks v3 pro/Asus rog keris wireless aimpoint/Razer deathadder v3 pro/Asus rog gladius III wireless
Mouse konu dışı kaldı ama yeni konu açıp kafa ütülemek istemedim siz hangilerini tercih ederdiniz hangileri daha iyi özellikleri vs. dediğim gibi genelde fps oynuyorum gecikme önemli benim içim ama işimide hallediyorum başka oyunlarda oynuyorum nadirde olsa

Razer Basiliks v3 pro/Asus rog keris wireless aimpoint/Razer deathadder v3 pro/Asus rog gladius III wireless
Mouse konu dışı kaldı ama yeni konu açıp kafa ütülemek istemedim siz hangilerini tercih ederdiniz hangileri daha iyi özellikleri vs. dediğim gibi genelde fps oynuyorum gecikme önemli benim içim ama işimide hallediyorum başka oyunlarda oynuyorum nadirde olsa
bu arada önerdiğiniz başka marka mouse da olabilir illa o olucak diye birşey yok ben sadece en kalitelisini arıyorum ama klavyeler sanırsam o ikisinden biri olucak

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,970

bu arada önerdiğiniz başka marka mouse da olabilir illa o olucak diye birşey yok ben sadece en kalitelisini arıyorum ama klavyeler sanırsam o ikisinden biri olucak
Asus rog nx + razer v3

mahsun315

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
bence razer viper v2 pro el tutuşuna göre tabiki senin seçimin zaten deathadder v3 ile her şeyi aynı sadece şekil farklı diye biliyorum

KS

Vanexs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bu asus rog azoth un türkçe hali yokmu yaw nereye baksam ingilizce yanlışıkla ingilizce alıyodum xd

bence razer viper v2 pro el tutuşuna göre tabiki senin seçimin zaten deathadder v3 ile her şeyi aynı sadece şekil farklı diye biliyorum
tutuşuma göre deathadder daha iyi kalıyor kanka ya bayadır msi gm50 kullanıyorum çok oldu alalı aynı yapıdalar el tutuşu olarak

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
Bu asus rog azoth un türkçe hali yokmu yaw nereye baksam ingilizce yanlışıkla ingilizce alıyodum xd

tutuşuma göre deathadder daha iyi kalıyor kanka ya bayadır msi gm50 kullanıyorum çok oldu alalı aynı yapıdalar el tutuşu olarak
Azoth çok iyi klavye hem hissiyat olarak hem de kalite olarak, ingilizcede olsa öneririm aslında.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,970

Ingilizce olmasi sorun degil windows dil secenegini turkce sectikten sonra sorhn kalmio

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
ASLA NX ALMA. değmez.

azoth alabilirsin klavye, türkçe klavye istiyorsan anca rampagede felan var. İngilizce öyle sorun değil merak etme

Azoth baya iyi

KS

Vanexs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
ASLA NX ALMA. değmez.

azoth alabilirsin klavye, türkçe klavye istiyorsan anca rampagede felan var. İngilizce öyle sorun değil merak etme

Azoth baya iyi
nx alma derken asus rog azoth un bi tek nx versiyonu var benmi bulamadım diğerini kafam karıştı :D

ASLA NX ALMA. değmez.

Azoth baya iyi
şuan sipariş vereceğim setup bu
https://www.itopya.com/asus-27-rog-...-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor_u23784 /2x monitör
https://www.itopya.com/asus-rog-azoth-rog-nx-red-switch-kablosuz-mekanik-gaming-klavye_u21373 klavye
https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-pro-71-surround-siyah-kablosuz-gaming-kulaklik_u23684 kulaklık
https://www.vatanbilgisayar.com/razer-deathadder-v3-pro-kablosuz-mouse-siyah.html mouse

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri