tam boy klavye için önerebileceğiniz bir seçenek varmırazer huntsman analog mini
buda güzelmişte seçenekleri değerlendirmek lazımrazer huntsman analog mini
blackwidow v4 pro hoşuma gitti de esc yerine farklı bir tuş koymuşlar esc biraz sağ tarafta kalmış o biraz bozdu benirazer huntsman analog mini
tamboy yok, v4 iyi dğeil.tam boy klavye için önerebileceğiniz bir seçenek varmı
buda güzelmişte seçenekleri değerlendirmek lazım
blackwidow v4 pro hoşuma gitti de esc yerine farklı bir tuş koymuşlar esc biraz sağ tarafta kalmış o biraz bozdu beni![]()
anladım sağolun peki bu örnek verdiğiniz klavye çok küçük gelirmi sizce hiç kullanmadım hep tam boy kullandımda alışabilirmiyim acabatamboy yok, v4 iyi dğeil.
alışırsınızanladım sağolun peki bu örnek verdiğiniz klavye çok küçük gelirmi sizce hiç kullanmadım hep tam boy kullandımda alışabilirmiyim acaba
eğer sadece FPS oyunları oynayacaksan hiç sıkıntı yaşamazsın, normal kullanım içinde alışırsın zaman ile.anladım sağolun peki bu örnek verdiğiniz klavye çok küçük gelirmi sizce hiç kullanmadım hep tam boy kullandımda alışabilirmiyim acaba
bu arada önerdiğiniz başka marka mouse da olabilir illa o olucak diye birşey yok ben sadece en kalitelisini arıyorum ama klavyeler sanırsam o ikisinden biri olucakpeki hocam son bir soru sorucam size kıyaslama sorusu
Razer huntsman analog mini/Asus rog azoth rog nx red switch
Razer Basiliks v3 pro/Asus rog keris wireless aimpoint/Razer deathadder v3 pro/Asus rog gladius III wireless
Mouse konu dışı kaldı ama yeni konu açıp kafa ütülemek istemedim siz hangilerini tercih ederdiniz hangileri daha iyi özellikleri vs. dediğim gibi genelde fps oynuyorum gecikme önemli benim içim ama işimide hallediyorum başka oyunlarda oynuyorum nadirde olsa
Asus rog nx + razer v3peki hocam son bir soru sorucam size kıyaslama sorusu
Razer huntsman analog mini/Asus rog azoth rog nx red switch
Razer Basiliks v3 pro/Asus rog keris wireless aimpoint/Razer deathadder v3 pro/Asus rog gladius III wireless
Mouse konu dışı kaldı ama yeni konu açıp kafa ütülemek istemedim siz hangilerini tercih ederdiniz hangileri daha iyi özellikleri vs. dediğim gibi genelde fps oynuyorum gecikme önemli benim içim ama işimide hallediyorum başka oyunlarda oynuyorum nadirde olsa
bu arada önerdiğiniz başka marka mouse da olabilir illa o olucak diye birşey yok ben sadece en kalitelisini arıyorum ama klavyeler sanırsam o ikisinden biri olucak
v3 basiliks mi deathadder mıAsus rog nx + razer v3
Kanka deathadderv3 basiliks mi deathadder mı![]()
tamamdır çok teşekkürlerKanka deathadder
tutuşuma göre deathadder daha iyi kalıyor kanka ya bayadır msi gm50 kullanıyorum çok oldu alalı aynı yapıdalar el tutuşu olarakbence razer viper v2 pro el tutuşuna göre tabiki senin seçimin zaten deathadder v3 ile her şeyi aynı sadece şekil farklı diye biliyorum
Azoth çok iyi klavye hem hissiyat olarak hem de kalite olarak, ingilizcede olsa öneririm aslında.Bu asus rog azoth un türkçe hali yokmu yaw nereye baksam ingilizce yanlışıkla ingilizce alıyodum xd
tutuşuma göre deathadder daha iyi kalıyor kanka ya bayadır msi gm50 kullanıyorum çok oldu alalı aynı yapıdalar el tutuşu olarak
Ingilizce olmasi sorun degil windows dil secenegini turkce sectikten sonra sorhn kalmioBu asus rog azoth un türkçe hali yokmu yaw nereye baksam ingilizce yanlışıkla ingilizce alıyodum xd
tutuşuma göre deathadder daha iyi kalıyor kanka ya bayadır msi gm50 kullanıyorum çok oldu alalı aynı yapıdalar el tutuşu olarak
yine farklı tuşlar oluyor 1-2 tane ama dediğin gibi çok etkileyen bir sorun olmuyor.Ingilizce olmasi sorun degil windows dil secenegini turkce sectikten sonra sorhn kalmio
azoth alabilirsin klavye, türkçe klavye istiyorsan anca rampagede felan var. İngilizce öyle sorun değil merak etmeBu asus rog azoth un türkçe hali yokmu yaw nereye baksam ingilizce yanlışıkla ingilizce alıyodum xd
nx alma derken asus rog azoth un bi tek nx versiyonu var benmi bulamadım diğerini kafam karıştıASLA NX ALMA. değmez.
azoth alabilirsin klavye, türkçe klavye istiyorsan anca rampagede felan var. İngilizce öyle sorun değil merak etme
Azoth baya iyi
şuan sipariş vereceğim setup buASLA NX ALMA. değmez.
azoth alabilirsin klavye, türkçe klavye istiyorsan anca rampagede felan var. İngilizce öyle sorun değil merak etme
Azoth baya iyi
nx dediğim deluxe nx olan azoth al.nx alma derken asus rog azoth un bi tek nx versiyonu var benmi bulamadım diğerini kafam karıştı
şuan sipariş vereceğim setup bu
https://www.itopya.com/asus-27-rog-...-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor_u23784 /2x monitör
https://www.itopya.com/asus-rog-azoth-rog-nx-red-switch-kablosuz-mekanik-gaming-klavye_u21373 klavye
https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-pro-71-surround-siyah-kablosuz-gaming-kulaklik_u23684 kulaklık
https://www.vatanbilgisayar.com/razer-deathadder-v3-pro-kablosuz-mouse-siyah.html mouse