Razer Hammerhead Earbuds vs Arctis 3 2019 Wireless

Arda Kür

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar selam. Kulaklık almak istiyorum. Mobilde kullanacağım. Razer Hammerhead Earbuds TWS ve Arctis 3 2019 Wireless (Bluetooth) Arasında kaldım. Benim için önemli olan dış sesleri tamamen kesmesi ve şarjının iyi gitmesi. Ben Arctis 3 Wireless alıcam sanırım ama sizin fikirlerinizi de bilmek isterim.

Teşekkürler..

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Oyun için yapılmış olsada kablosuz olarak Razer ürünü o kadar iyi bir ses kesim şiddetine sahip değil dış sesi kesiyor falan Steelseries olarak değil tabiki.Arctis daha uygun ve daha kullanışlı bende öneririm.

KS

Arda Kür

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
Oyun için yapılmış olsada kablosuz olarak Razer ürünü o kadar iyi bir ses kesim şiddetine sahip değil dış sesi kesiyor falan Steelseries olarak değil tabiki.Arctis daha uygun ve daha kullanışlı bende öneririm.

Peki şarjı için ne dersiniz arctis 3 tarafında ne kadar gidiyor Unlostun bir videosunda HyperX Cloud Mix 4 gün boyunca şarjı 100 kaldı diyorlardı en az 1 saat kullanımda bütcem yetseydi onu alırdım ama..

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tam dolumda 2 gün çok rahat kullanabilirsiniz.Steel series biraz şarj özelliğinden kısarak ürün sunuyor sadece pro modellerde üst seviye sunuyor zaten aralarında ses olarak çok fazla fark yokken Sarj yani batarya olarak büyük farklar var.

KS

Arda Kür

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
Tam dolumda 2 gün çok rahat kullanabilirsiniz.Steel series biraz şarj özelliğinden kısarak ürün sunuyor sadece pro modellerde üst seviye sunuyor zaten aralarında ses olarak çok fazla fark yokken Sarj yani batarya olarak büyük farklar var.

Peki Arctis 3 ün şarjımı daha iyi dayanır yoksa Razer Hammerhead TWS mi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Birincil olarak 2 ürünün sınıfı birbirinden faklı. Razer H-TWS ürünü kulak içi bir ürün sürücü yapısı ve bataryası ufak. Diğer ürün SS AC3 BT ürünü ise tam tersi sürücü yapısı büyük ve bataryası büyük. 2 ürün birbiri ile kıyaslanamaz.

Oyun için alıyorsanız ve genel deneyim için SS AC3 sizin için en ideal ürün burada. Ama yok mobilitesi yüksek olsun ve kafamda kocaman durmasın arada oyunda oynarım ama performansı önemli değil diyorsanız Razer H-TWS ürünü alabilirsiniz.

Ayrıca eğer SS AC3 ürününe karar kılarsanız size alternatif öneri sunmak isterim bütçenizi belirtin yeter.

KS

Arda Kür

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Birincil olarak 2 ürünün sınıfı birbirinden faklı. Razer H-TWS ürünü kulak içi bir ürün sürücü yapısı ve bataryası ufak. Diğer ürün SS AC3 BT ürünü ise tam tersi sürücü yapısı büyük ve bataryası büyük. 2 ürün birbiri ile kıyaslanamaz.

Oyun için alıyorsanız ve genel deneyim için SS AC3 sizin için en ideal ürün burada. Ama yok mobilitesi yüksek olsun ve kafamda kocaman durmasın arada oyunda oynarım ama performansı önemli değil diyorsanız Razer H-TWS ürünü alabilirsiniz.
Ayrıca eğer SS AC3 ürününe karar kılarsanız size alternatif öneri sunmak isterim bütçenizi belirtin yeter.

aslında oyun oynayacağımı falza düşünmüyorum. bütçem 500 600 arası. zorlasam 700 olur. razer hammerh yi dediğiniz gibi küçük olduğu için seçtim aynı zamanda oyuncu kulaklığı olduğu için gürültüyü iyi ve üst düzey engellediğini düşünmüştüm fakat enes beyin dediği gibi değilmiş. o kadar da iyi yalıtmıyormuş dış sesi. benim amacım hem bataryası iyi giden hemde dış ses ile etkileşimimi tamamen kesmesini sağlayacak bir yalıtımı olan bir kulaklık almak aslında isterdim bende razer almak, küçük ve hoş duruyo kaba durmuyor evet ama ss ac3 daha yakın geldi bana ne diyeyim bu arada alternatif önerilerinizi merakla bekliyorum.. birde ss ac3 bluetooth un şarjı ne kadar dayanır biliyorsanız veya tahmininiz varsa yazabilrseniz mutlu olruum.

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kullanım miktarına göre değişir tabi ama 2 gün süre ile Şarj edildiğini görmüştüm.Kablosuz kulaklık mı istersiniz yoksa kablolu öneri de yapalım mı ?

KS

Arda Kür

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
Kullanım miktarına göre değişir tabi ama 2 gün süre ile Şarj edildiğini görmüştüm.Kablosuz kulaklık mı istersiniz yoksa kablolu öneri de yapalım mı ?

Kablosuz olması beni mutlu eder fakat yanında şarjı biterse kablolu kullanma özelliği olursa sevinirm

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Benim size önerim eğer 1000 TL ye kadar bütçeniz varsa ASUS TUF H7 Wireless yada Cooler Master MH670 ürünü olacak.

KS

Arda Kür

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:

Kablosuz olması beni mutlu eder fakat yanında şarjı biterse kablolu kullanma özelliği olursa sevinirm

Enes Yavuz' Alıntı:
Benim bu bütçede kablosuz olarak önerebileceğim en iyi kulaklık Arctis 3 Olacaktır.

Bro arctis 3 wireless daha pahalı 700 falan dedim de fiyat uçuk gibi düşermi acaba

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri