razer hammerhead

bekirberk61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Katılım
15 Tem 2020
Mesajlar
96
Tepki
2
Konum
28 | Giresun
şuan elimde steelseries arctis 5 var memnunum ancak kablosuz bir kulaklığa geçmek istiyorum satıp. 600 alıcı buldum satıp razer hammerhead true wireless almak mantıklı olur mu 600 tl bandında oyunlarda ses kasmak için güzel kablosuz kulaklık var mı ?
 

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Katılım
11 Eki 2017
Mesajlar
41,832
Tepki
4,145
Konum
34 | İstanbul Anadolu
Kulak içi kulaklıklar ile oyunda ses kasma deneyimi elde edemezsiniz. Sürücü yapıları küçük olduğundan dolayı oyun oynanır ama şuan ki kulaklığınız ile aynı deneyimi alamazsınız. Arada indirime giren kablosuz F/P oyuncu kulaklığı bildiğim sadece HyperX Stinger var.

İncehesap yarın başlayacak olan indirim dönemine giriyor 9-15 arasında olacak. n11.com var 11 kasımda indirime girecek. Siz tekrar yazın indirimler başlayınca size öneri yapabiliriz belki bütçenize uygun.
 

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri
Üst