Razer Project Valerie (3 Monitörlü Dev Laptop !)

r3dX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Eğer teknolojiyi sıkı takip eden biri iseniz CES2017 de Razer'in patlattığı bombadan haberiniz vardır, şimdi biz burada bombayı şaka amaçlı kullandık ama bu cidden bomba gibi bir şey. 

Karşınızda Razer Project Valerie, Cihazın şuan ki adı Project Valerie olup ileride değişmesi olanağı tabi ki var. '' Ben teknolojiyi sıkı takip ederim, şirketlerin attığı her adımdan haberim var '' diyen arkadaşları şöyle bir alalım o zaman. Geçen sene piyasaya sürülen Razer Blade Pro cihazını biliyorsunuzdur. Şirketin bu güne kadar sunduğu en başarılı cihaz olan Razer Blade Pro 2016 ile Project Valerie aslında görüntü olarak birbirlerine çok benziyor. Project Valerie sadece biraz daha kalın. Bu kalınlığın sebebi ise tabii ki, ana ekranın ardında saklanan 2 ekran. Bu iki ekran da 7.3-inç 4K IGZO ekranlar. Ana ekran da aslında buna dahil. Yani üç ekran arasında hiçbir fark bulunmuyor. Eğer bilgisayarın kullanıcısı, multi-monitör moduna geçmek istiyorsa, tek bir tuşa basarak bu modu aktif hale getirebiliyor. Dilerseniz bu projenin videosuna da hemen aşağıdan bir göz atalım. Ardından, cihaz hakkında konuşmaya devam ederiz.

[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TQVJ536BIgE[/video]

(Ya benim bu videoyu izleyince Titanfall2 oynayasım geldi ben bi oynayıp geleyim.)

Profesyoneller, üreticiler ve oyuncular için multi-monitör desteğinin artık çok gerekli olmaya başladığını belirten şirketin kurucularından olan Min-Liang Tan, ilk defa böyle bir projeye adım attıklarını ve çok heyecanlı olduklarını da belirtti. Peki, madem bu kadar gerekli bir cihaz, fiyatı ne durumda olacak? Şirket bu konuda henüz bir açıklama yapmadı fakat tek bir Razer Blade Pro 2016 cihazının $3,700 olduğunu göz önünde bulundurursak, bu proje de büyük bir ihtimalle 5 bin dolar civarında piyasaya çıkacaktır. Hatta daha pahalı olması oldukça mümkün bir ihtimal. Henüz konsept seviyesinde olan Project Valerie hakkında şimdilik sadece bunları biliyoruz, ilerleyen günlerde gelişmeler oldukça konu güncellenir, yeni konular açılır. 

Konunun içinde zaten bu devasa laptopun (Laptop demekte artık ne kadar doğru olur bilemem) iyi yönlerinden bahsettik şimdi size bir soru soralım o zaman:

Bu laptopu prizden ayırmaya cesaret edebilir misiniz ? Ayrıca ekranları aşağıda gördüğünüz küçük çubuk tarzı aparatların tutması ne kadar güvenli ?

Şahsen ben edebileceğimi düşünmüyorum, 3 tane monitör olması pil tüketiminin 3 katına çıkması demektir bu konudan da anlayacağımız üzeri Razer bu laptopta iyi bir pil kullanacak :)

Aaah unutmadan şunları da vereyim :)  Gözlerimiz biraz bayram etsin.

razer-project-valerie-ces2017-07.jpg

flrazervaleriestill.jpg

Razer-Project-Valerie-Hinge.jpg

(Konu farklı yerlerden alıntılar ve kişisel görüşler katılarak oluşturulmuştur, okuduğunuz için teşekkür ederim.)

HarryHuR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Gerçekten çok güzel bir düşünce bence de ama aktif olarak kullanılabileceğini sanmıyorum. Zaten bu kur ile bizim ülkemizde ev parasına satarlar artık :D :D Eline sağlık bu arada :)

KS

r3dX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
O zaman Acer Predator X21 in fiyatının 8.999$ dolar olduğunu söylemeyeyim size :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri