Razer Synapse Sorunu

massiveRAIN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
38
Bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra kulaklığı görmediğini farkettim yazılımın , kulaklıkta sorun yok , yazılıma güncelleme gelmişti hata verip almıyor bir türlü sildim tamamen şimdide yüklüyemiyorum bu hatayı veriyor ?

Adsız.png

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Antivirüs veya güvenlik duvarı kapalı olduğundan emin olun lütfen.

KS

massiveRAIN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
38
Sorunu çözdüm arkadaşlar ; razer ekipmanlarınızın kablosunu sökün yükleme yaparken , takılıyken install yapmıyor araştıranların bilgisine.
İkinci bi sıkıntı var şuan update almış program , onu yükleyemiyorum failed hatası veriyor ondada. Büyük sıkıntı heralde bu razer !

gemini

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
Sorunu çözdüm arkadaşlar ; razer ekipmanlarınızın kablosunu sökün yükleme yaparken , takılıyken install yapmıyor araştıranların bilgisine.
İkinci bi sıkıntı var şuan update almış program , onu yükleyemiyorum failed hatası veriyor ondada. Büyük sıkıntı heralde bu razer !
hangi kulaklığı kullanıyorsun reis ?

Musa464

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Bendede bugün güncelleme yaptı ama böyle sorunlarla karşılaşmadım belki bir program engel olmuş olabilir.
kullandığın ekimanın aygıt yöneticisinden sürücülerini kaldırarak tekrardan deneyin istiyorsan.
Not: Kullaklıkta Kullandığın ayarlar sıfırlanabilir EQ ayarı gibi

KS

massiveRAIN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
38
hangi kulaklığı kullanıyorsun reis ?
blackshark v2
Bendede bugün güncelleme yaptı ama böyle sorunlarla karşılaşmadım belki bir program engel olmuş olabilir.
kullandığın ekimanın aygıt yöneticisinden sürücülerini kaldırarak tekrardan deneyin istiyorsan.
Not: Kullaklıkta Kullandığın ayarlar sıfırlanabilir EQ ayarı gibi
synapsede EQ ayarları yapıyorum kulaklığa etki etmiyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri