Razor Blackshark V2 X Yazılımı Sorunu...

tetik1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
arkadaşlar merhabalar....blackshark v2 x kulaklıgı yeni aldım fakat eski logitech g231 kulaklıgıma göre hem daha az sesi var hemde çok bas.7.1 desen aktiv etmeme ragmen hiçbirşey anlaşilmiyor ve dahada boguklaşiyor.........indirdigim razor synapse yazılımında ekolayzerla alakalı ve kulaklıkla alakalı hiçbirşey yok....THX SPATİAL uygulamasıda 15 güne kadar ücretsiz sonra ücretli....profesyönel müzisyenlik yaptigim için sahne ve stüdyolarda bir çok profesyönel kulaklıklarla haşir neşir oluyoruz....blackshark v2 x hayal kırıklıgı oldu benim için...bari yazılımından ses ayarlarını yapiyim dedim ama bulamadım...yarımcı olursanız sevirim....

KS

tetik1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Yanlış uygulamayı kurmuşsun sabah yardım ediceğim
çok sevinirim...baya formlarda tavsiye edilen bir kulaklık diye aldım bunu...hatta burdada sen baya tavsiye ediyordun bu kulaklıgı.....umarım bekledigim sounda kısmen de olsa yaklaşirim...teşekkür ederim şimdiden..

GalaxySal450

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
42
Yanlış uygulamayı kurmuşsun büyük ihtimalle. Bir de Razer Blackshark V2 X kötü ses yongası olan anakartlarda iyi perfomans vermiyor. Anakart modeli ne?

KS

tetik1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
b 760m-k....bu kulaklıgın uygulaması synapse degilmi?..dogru yazılımı hangisi?

KS

tetik1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
bende ordan ordan yaptim ...alt frekansları baya yüksekti kulaklıgın....birde oyunda veya müzik dinlerken kulaklık kendiliginden frekans kapatıyor....buda hiç hoş birşey degil.....bu kulaklıgın kendi uygulaması yokmu??..yoksa iade edicem...

KS

tetik1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
değil hocam, içinden bir kod çıkıcak qr kod onu taratıp indirin
anlamadım?...ben zaten seri numarasıyla sitesine ürünü kaydettirip 7.1 aktive ettim...q r la başka neyi indidrecegim?

değil hocam, içinden bir kod çıkıcak qr kod onu taratıp indirin
birde sorum şu...anakartım b760m-k ..bu kulaklık bu anakarta uygun degilmi?.

mönitörümde camera yok..verilen qr koduda telefondan baktigimda zaten razorın kendi sitesine yönlendiriyor...ordada sesle alakalı yukarda yazıgım sadece THX SPATİAL uygulaması var.

Son düzenleme:

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
anlamadım?...ben zaten seri numarasıyla sitesine ürünü kaydettirip 7.1 aktive ettim...q r la başka neyi indidrecegim?

birde sorum şu...anakartım b760m-k ..bu kulaklık bu anakarta uygun degilmi?.

mönitörümde camera yok..verilen qr koduda telefondan baktigimda zaten razorın kendi sitesine yönlendiriyor...ordada sesle alakalı yukarda yazıgım sadece THX SPATİAL uygulaması var.
Hocam thx değil 7.1 uygulaması var

KS

tetik1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
işte yuarda yazdım ama görmedin sanırım...ben o 7.1 uyguladım...çöp....dahada baslaştiriyor. . ayrıyeten 7.1 de eq ayarı yok..direk sildim...benim derdim ve sordugum bu kulaklıgın kendi EQ yazılımı...ben bulamadım sitesinde....bulanada allah razı olsun diyecegim...
o yazılım yok zaten, realtek ile yap

KS

tetik1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
o yazılım yok zaten, realtek ile yap
sonunda steel series sonar adlı bir eq programını buldum....eq ayarları bütün kulaklıklara destek veriyor...ayriyeten desibelinide yükselte biliyorsun.....biraz traşladım kulaklıgı... baya başarlı...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri