Yardım Rbg Fusion Hk.

recepmandev

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamın aleyküm. yeni bir sistem topladım. anakar modelim Gigabayte H510M H kullandığım ram 16x2 xpg spectrix d41 model rgb ram sıvı soğutmam ise kooler master ml240l v2 rgb modeli. şimdi abilerim kardeşlerim size sorum şu, Rgb fusion uygulamasından ramlarimi kontrol edebiliyorken sıvı soğutmamı neden kontrol edemiyorum. sıvı soğutmamın rgb bağlantısını anakartımın 4 pin led_c portuna yaptım ama uygulamadan renk değişikliği yapamıyorum. Bana lütfen yardımcı olurmusunuz.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Selamın aleyküm. yeni bir sistem topladım. anakar modelim Gigabayte H510M H kullandığım ram 16x2 xpg spectrix d41 model rgb ram sıvı soğutmam ise kooler master ml240l v2 rgb modeli. şimdi abilerim kardeşlerim size sorum şu, Rgb fusion uygulamasından ramlarimi kontrol edebiliyorken sıvı soğutmamı neden kontrol edemiyorum. sıvı soğutmamın rgb bağlantısını anakartımın 4 pin led_c portuna yaptım ama uygulamadan renk değişikliği yapamıyorum. Bana lütfen yardımcı olurmusunuz.
Sıvı soğutmanız desteklemiyor olabilir mi ?

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Arkadaşta da böyle bir sorun olmuştu belki anakart aynı olabilir Gigabyte idi, anakart Rgb Fusion desteklemiyordu anakart sitesinden daha basit bir uygulama yapmışlar onunla kontrol edildi. Çok üst seviye olmadığı için destek vermemişlerdi büyük ihtimal. Linkten uygulamalar kısmından Ambient Led işinizi görecektir, önce biraz yukarıdaki App Center'ı kurun demiş.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri