RDR 2 Hakkında'ki sorum

ilkekw

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
merhabalar kendi bilgisayarımda steam üzerinden satın aldığım bir rdr2 mevcut ve %30 civarlarındayım kardeşim de oyunu oynamak istiyor iki oturum yapabilme imkanımız oluyor mu ?

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Evet. Kardeşiniz hesabınızı çevrimdışı olarak kullanabilir.

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
yapmam gereken tam olarak nedir yani
Kardeşiniz hesabınıza girsin ve oyunu indirsin. O süreçte siz hesaba giriş yapmayın yoksa bağlantısı kesilir. Kardeşiniz oyunu indirdikten sonra sol üst kısımda Steam ibaresinden Çevrimdışı Ol butonuna bassın ve hesabı çevrimdışı olarak bıraksın. Sonra siz giriş yapın. İkinizde bu şekilde aynı anda kullanabilirsiniz.

KS

ilkekw

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Kardeşiniz hesabınıza girsin ve oyunu indirsin. O süreçte siz hesaba giriş yapmayın yoksa bağlantısı kesilir. Kardeşiniz oyunu indirdikten sonra sol üst kısımda Steam ibaresinden Çevrimdışı Ol butonuna bassın ve hesabı çevrimdışı olarak bıraksın. Sonra siz giriş yapın. İkinizde bu şekilde aynı anda kullanabilirsiniz.
aynı bilgisayarı kullanıyoruz aynı anda oynamayacağız sadece benim kendi ilerlemem kaybolmadan onun 0dan oynamasını istiyorum

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
aynı bilgisayarı kullanıyoruz aynı anda oynamayacağız sadece benim kendi ilerlemem kaybolmadan onun 0dan oynamasını istiyorum
Tabi şöyle yapabilirsiniz. Belgelerim kısmından oyunun kayıtlı olduğu klasörün bir yedeğini kendinize ait flaşa veyahut PC içerisinde farklı bir yere kaydedersiniz. Kardeşiniz de oyuna başladıktan sonra aynısını yapar.
Hanginiz oynayacaksa kendi kaydını, Belgelerim kısmındaki oyunun kayıt yapıldığı yere yapıştırır ve oynamaya devam eder. Bu kadar. :)

Ancak bunu her oynamaya başlamadan önce yapmalısınız. Yanlışlıkla birbirinizin kaydı üzerine kopya almayın sonra. :)

KS

ilkekw

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Tabi şöyle yapabilirsiniz. Belgelerim kısmından oyunun kayıtlı olduğu klasörün bir yedeğini kendinize ait flaşa veyahut PC içerisinde farklı bir yere kaydedersiniz. Kardeşiniz de oyuna başladıktan sonra aynısını yapar.
Hanginiz oynayacaksa kendi kaydını, Belgelerim kısmındaki oyunun kayıt yapıldığı yere yapıştırır ve oynamaya devam eder. Bu kadar. :)

Ancak bunu her oynamaya başlamadan önce yapmalısınız. Yanlışlıkla birbirinizin kaydı üzerine kopya almayın sonra. :)
anladım teşekkürler

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Belgelerim\Rockstar Games\Red dead redemption 2

kayıt dosyası burada tutulur. Siz kısa yoldan Red dead redemption 2 klasörünün bir kopyasını alırsınız, kardeşiniz de aynısını yapar bu şekilde aynı PC den farklı kayıt olarak oynayabilirsiniz. Kayıtlarınızı yine bu yol üzerine atacaksınız unutmayın.
Sadece yanlışlıkla birbirinizin kaydını etkilemeyin, ona dikkat edin.

A. Morgan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
52
Oyunda çoklu save slotları bulunuyor. Siz farklı save slotuna kardeşiniz farklı save slotuna ilerlemeleri kaydederek oynayabilirsiniz. Başka bir şey yapmanıza gerek yok.

KS

ilkekw

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Oyunda çoklu save slotları bulunuyor. Siz farklı save slotuna kardeşiniz farklı save slotuna ilerlemeleri kaydederek oynayabilirsiniz. Başka bir şey yapmanıza gerek yok.
dediğinizi yapacağım fakat şuan oyunda %30 civarlarındayım kardeşimin %0 dan başalmasını nasıl sağlıyacağım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri