yapmam gereken tam olarak nedir yaniEvet. Kardeşiniz hesabınızı çevrimdışı olarak kullanabilir.
Kardeşiniz hesabınıza girsin ve oyunu indirsin. O süreçte siz hesaba giriş yapmayın yoksa bağlantısı kesilir. Kardeşiniz oyunu indirdikten sonra sol üst kısımda Steam ibaresinden Çevrimdışı Ol butonuna bassın ve hesabı çevrimdışı olarak bıraksın. Sonra siz giriş yapın. İkinizde bu şekilde aynı anda kullanabilirsiniz.yapmam gereken tam olarak nedir yani
aynı bilgisayarı kullanıyoruz aynı anda oynamayacağız sadece benim kendi ilerlemem kaybolmadan onun 0dan oynamasını istiyorumKardeşiniz hesabınıza girsin ve oyunu indirsin. O süreçte siz hesaba giriş yapmayın yoksa bağlantısı kesilir. Kardeşiniz oyunu indirdikten sonra sol üst kısımda Steam ibaresinden Çevrimdışı Ol butonuna bassın ve hesabı çevrimdışı olarak bıraksın. Sonra siz giriş yapın. İkinizde bu şekilde aynı anda kullanabilirsiniz.
Tabi şöyle yapabilirsiniz. Belgelerim kısmından oyunun kayıtlı olduğu klasörün bir yedeğini kendinize ait flaşa veyahut PC içerisinde farklı bir yere kaydedersiniz. Kardeşiniz de oyuna başladıktan sonra aynısını yapar.aynı bilgisayarı kullanıyoruz aynı anda oynamayacağız sadece benim kendi ilerlemem kaybolmadan onun 0dan oynamasını istiyorum
Ancak bunu her oynamaya başlamadan önce yapmalısınız. Yanlışlıkla birbirinizin kaydı üzerine kopya almayın sonra.aynı bilgisayarı kullanıyoruz aynı anda oynamayacağız sadece benim kendi ilerlemem kaybolmadan onun 0dan oynamasını istiyorum
anladım teşekkürlerTabi şöyle yapabilirsiniz. Belgelerim kısmından oyunun kayıtlı olduğu klasörün bir yedeğini kendinize ait flaşa veyahut PC içerisinde farklı bir yere kaydedersiniz. Kardeşiniz de oyuna başladıktan sonra aynısını yapar.
Hanginiz oynayacaksa kendi kaydını, Belgelerim kısmındaki oyunun kayıt yapıldığı yere yapıştırır ve oynamaya devam eder. Bu kadar.
Ancak bunu her oynamaya başlamadan önce yapmalısınız. Yanlışlıkla birbirinizin kaydı üzerine kopya almayın sonra.![]()
Oyunda çoklu save slotları bulunuyor. Siz farklı save slotuna kardeşiniz farklı save slotuna ilerlemeleri kaydederek oynayabilirsiniz. Başka bir şey yapmanıza gerek yok.aynı bilgisayarı kullanıyoruz aynı anda oynamayacağız sadece benim kendi ilerlemem kaybolmadan onun 0dan oynamasını istiyorum
dediğinizi yapacağım fakat şuan oyunda %30 civarlarındayım kardeşimin %0 dan başalmasını nasıl sağlıyacağımOyunda çoklu save slotları bulunuyor. Siz farklı save slotuna kardeşiniz farklı save slotuna ilerlemeleri kaydederek oynayabilirsiniz. Başka bir şey yapmanıza gerek yok.