Rdr 2 Offline Oynanıla Mıyor Mu?

Mahmut81

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
duyduğum kadarıyla rdr2 de single oynamak isteseniz bile intarnet bağlantınız olması gerekiyor muş. yaşadığım yerde intarnet alt yapısı yok. süperbox kullanıyorum, bu bana oyun konusunda sorun çıkarır mı?

k0opaenks

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
139
duyduğum kadarıyla rdr2 de single oynamak isteseniz bile intarnet bağlantınız olması gerekiyor muş. yaşadığım yerde intarnet alt yapısı yok. süperbox kullanıyorum, bu bana oyun konusunda sorun çıkarır mı?
Hocam bildiğim kadarıyla single player yani Red Dead Redemption 2 oynamanız için internet bağlantısı gerekmiyor.
Online olan için geçerli o diye biliyorum.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Merhaba oyunu başlatmak yeterli oluyor deniliyor. Yani internet ilk girişte lazım, oyuna girdikten sonra internetinizi kapatıp offline oynayabilirsiniz.

Maethril_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Steam den aldıysan internet olmadanda girebiliyor olman lazım. Eğer giremiyorsan İnterneti açıp oyuna gir oyun açıldıktan sonra kapat.

KS

Mahmut81

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
teşekkürler ederim hepinize valla oyunu almıştım ve bu yüzden iade edebilirdim bu içimi rahatlattı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri