Rdr2 Açılmama Sorunu

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
merhaba, rockstar ı ve steam i açıyorum ikisinden de oyunu çalıştır dediğim hâlde çalışmıyor ama çalışıyor gözüküyor steamde ve rockstarda sildim tekrar yükledim yine devam ediyor
1729466305253.png

KS

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Bilgisayarımda iyobit var mı onları da şey olarak görebiliyor Windows duvarı tehdit olarak bende öyle olmuştu
İyobit vb. Hiçbir antivirüs programı kullanmıyorum knk sadece win vardı onu da kapattığımda olmadı iyice sinirim bozuldu rockstar launcher dosyalarını silmeye çalışıyorum bilgisayar açılır açılmaz, dosya çalışıyor diyor hâlbuki hiçbir program açık değil pc yöneticisinden de kontrol ediyorum en son formatı çakıcam heralde sinir etti baya

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
Merhaba. Güvenli internet denilen şey yüzünden böyle sorun olabiliyor, açıksa özelliği kapatmayı deneyin belki çözüm olur. ISS müşteri hizmetleriyle görüşerek kapattırabilirsiniz veya online işlemler menülerinden kapatabilirsiniz.

Farklı bir sebepten erişemiyorsanız ve çözüm bulamazsanız format atmayı deneyebilirsiniz.

KS

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Merhaba. Güvenli internet denilen şey yüzünden böyle sorun olabiliyor, açıksa özelliği kapatmayı deneyin belki çözüm olur. ISS müşteri hizmetleriyle görüşerek kapattırabilirsiniz veya online işlemler menülerinden kapatabilirsiniz.

Farklı bir sebepten erişemiyorsanız ve çözüm bulamazsanız format atmayı deneyebilirsiniz.
Güvenli internet problemini geçen yıl ilk defa yüklediğimde yaşadım ve lol türü benzer oyunlarda açılmıyordu, şuan güvenli internet kapalı başka çözüm bulamıyorum

Chief

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhaba rockstar ile Steam ayni diskte olmalı ayrı diskte olunca çalışmıyor benimde olmuştu bir deneyin derim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri