- Tepki
- 126
29 haziran indirim dönemi olacak. İndirimden sonra bindirim yapacaklar. Oyun alacak varsa indirimde alsın
offf herkese hayırlı olsun29 haziran indirim dönemi olacak. İndirimden sonra bindirim yapacaklar. Oyun alacak varsa indirimde alsın
Ekli dosyayı görüntüle 23343
29undaki indirimlerde bi 2k bayılmam lazım yoksa 2 ay sonra 5k bayılacam...Ah be abi 100 kağıtken alamadığım günleri hatırladıkça deliriyorum. Şimdi indirim gelip 200-300 bayılmam gerek alabilmem için anca.
Öyle maalesef dolar 30 seviyesini görmeden aldın aldın yoksa daha zor görünür indirimsiz oyun yüzü.29undaki indirimlerde bi 2k bayılmam lazım yoksa 2 ay sonra 5k bayılacam...
RDR2 yi 98 TL ye alıp iade etmiştim sevmedim diye bu fiyatlar aşırı saçma 2300 TL ye kime satmayı düşünüyorlar! Fifa 23,Witcher 3, GTA 5 var bunları bile doğru düzgün vakit bulup oynayamadım.29 haziran indirim dönemi olacak. İndirimden sonra bindirim yapacaklar. Oyun alacak varsa indirimde alsın
aslında RDR2 şuan bir çok hikayeli oyuna göre en iyisi hala.RDR2 yi 98 TL ye alıp iade etmiştim sevmedim diye bu fiyatlar aşırı saçma 2300 TL ye kime satmayı düşünüyorlar! Fifa 23,Witcher 3, GTA 5 var bunları bile doğru düzgün vakit bulup oynayamadım.
Fifa 23 çıkalı nerdeyse 9-10 ay oldu 1-2 ay a yeni oyun çıkacak bu fiyatlar aşırı saçma. Hele hikaye modlu oyunlarda 2 k küsür para vermek mantıksız. İnsanları crack li oyun oynatmaya mecbur bırakacaklar29 haziran indirim dönemi olacak. İndirimden sonra bindirim yapacaklar. Oyun alacak varsa indirimde alsın
Videosuna baktım oyunun olayı 7/24 at sürmek herhalde zaten vahşi batı temasını fazla sevmiyorum GOW atmosfer ounananış hikaye olarak benim için daha iyi RDR2 yi abarta abarta fiyatını ne hale getirdiler yakında geri vites yapıp paşa paşa düşürürleraslında RDR2 şuan bir çok hikayeli oyuna göre en iyisi hala.
Allahtan bayram ve indirimler aynı günlere denk geliyor o şekilde alacağım artık 29 unda aldık aldık son şanslarımızdan bu indirim