Dediğiniz gibi yaptım kapat tuşuna basınca kapanmıyor yani çalışmıyor ve oyun aynı ı lar olmadan açılıyor
Dediğiniz gibi yaptım kapat tuşuna basınca kapanmıyor yani çalışmıyor ve oyun aynı ı lar olmadan açılıyor
İlk bunda denedim aynı hata var bunda da çok can sıkıcı bir oyun olmaya başlıyor snsjsjs
Bende ve arkadaşımda tr yama ilgili bir sorun yaşamadık bizde normaldi.İlk bunda denedim aynı hata var bunda da çok can sıkıcı bir oyun olmaya başlıyor snsjsjs
Her şeyi adım adım yapıyorum ama ı harfleri bir türlü düzelmiyor anlamadım ki videoyu paylaşan arkadaş ile iletişime geçmeye çalışıyorum umarım cevap yazarBende ve arkadaşımda tr yama ilgili bir sorun yaşamadık bizde normaldi.
Siz yaptınız mı
izleyin yapın hocam
evet ben bunu kullanıyorum ı harfi sorunu vesayre yok ne diyorsa tek tek yapınSiz yaptınız mı
Hayır lanet ı lar yine yok bu da mı gol değilevet ben bunu kullanıyorum ı harfi sorunu vesayre yok ne diyorsa tek tek yapın
Hocam font fix uygulamasına indirip yaptınız değil mi bence oyun dosyalarında bozukluk var şuan komple oyunu silin ardından bu attığım yamayı indirin zaten makine çevirinin yaması ve fontfixiHayır lanet ı lar yine yok bu da mı gol değil
Oyun ineli 1 2 saat oluyor dosyaları da doğruladım hasta hasta yordu beni şimdi ı sız oynuyorum maalesefHocam font fix uygulamasına indirip yaptınız değil mi bence oyun dosyalarında bozukluk var şuan komple oyunu silin ardından bu attığım yamayı indirin zaten makine çevirinin yaması ve fontfixi
Hocam oyunu silip yükleyin birdaha yapınOyun ineli 1 2 saat oluyor dosyaları da doğruladım hasta hasta yordu beni şimdi ı sız oynuyorum maalesef
PC y.b yapınca düzeldiHocam oyunu silip yükleyin birdaha yapın
Oto kayıt yapıyor zaten onun dışında elle de yapabilirsinizBende bu oyunda save yapmayı bulamadım hep başa donuyo yokmu bı çaresi?
Ben başlarda hiç elle kayıt etmedim ama bu gün oyunun yüzde 7 lik kısmında biraz kurcaladım buldumManuel olmuyo otomatik belirli yerlerde kendi yaoiyo zaten bana istediğim zaman kapatırken istediğim noktada kayıt etmem önemli acaba oyuna yeni basladim belli bir kısımdan sonramı save bölümü aktif oluyo anlamadim