- Tepki
- 5
Rdr2 suan steamde 370 tl görüp hemen aldım. Türkçe nasıl oynayacağım bu oyunu.
türkçe yama ile online girdiğimizi nereden anlıyorlar?Red Dead Redemption 2 Tr Yama
İndirme linki https://www.dosya.tc/server40/jzuoka/Red_Dead_Redemption_2.rar.html Yama bana ait değildir sadece Türkçe oynamak isteyenler için paylaşılmıştır.forum.pchocasi.com.tr
Tr yama ile online girmemelisin ama haberi olsun ban yersin.
Benim kullandığım bir yama ben bir sorun yaşamadım.Virüs bulaşmaz dimi pc yi yeni aldim valla![]()
Oyunun sunucuda kayıtlı olduğu bir şey var eğer sizde dosyalara farklı ise oto banlıyor.türkçe yama ile online girdiğimizi nereden anlıyorlar?
100Bu oyunun geçen sene fiyatı ne kadardı.
hocam benim arkım yok yani solo gircem sıkıntı olmaz dimiRed Dead Redemption 2 Tr Yama
İndirme linki https://www.dosya.tc/server40/jzuoka/Red_Dead_Redemption_2.rar.html Yama bana ait değildir sadece Türkçe oynamak isteyenler için paylaşılmıştır.forum.pchocasi.com.tr
Tr yama ile online girmemelisin ama haberi olsun ban yersin.
Hocam geçen sene almadık oyunun fiyatı düşermi dedik oyun zamlandı steam seneye indirimli 500 Tl satar gibi geliyor.100
hocam benim arkım yok yani solo gircem sıkıntı olmaz dimi
Şuan indirimde ama 379TL. Almak isteyenler için hala uygun.Hocam geçen sene almadık oyunun fiyatı düşermi dedik oyun zamlandı steam seneye indirimli 500 Tl satar gibi geliyor.
Hocam bir yanım almak istiyor ama sistemim ya sistemim kaldırmazsa korkusu varŞuan indirimde ama 379TL. Almak isteyenler için hala uygun.
bende yeni aldım türkçe yama kurdum bir şey olmadı şuana kadarVirüs bulaşmaz dimi pc yi yeni aldim valla![]()
sistemin nedirHocam bir yanım almak istiyor ama sistemim ya sistemim kaldırmazsa korkusu var
Valla ben zamanında sistemim kaldırmazken aldım şuan kaldırıyor ama vakit bulamıyorumHocam bir yanım almak istiyor ama sistemim ya sistemim kaldırmazsa korkusu var
Hocam sistem özelliklerim bu sizce kaldırır mı?Valla ben zamanında sistemim kaldırmazken aldım şuan kaldırıyor ama vakit bulamıyorumSistemin nedir?
Hocam oyun piyasası çok yükselmiş
Yükseleceği bilinen bir şeydi, her geçen gün de yükselmeye devam edecek.Hocam oyun piyasası çok yükselmiş![]()