RDR2 ultimate edition ne oluyor ?

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Merhaba RDR2 ultimate edition aldım standart sürüm yerine ama anlamadım şimdi ne ayrıcalığım oldu düz sürüme oranla ?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition kapsamında Special Edition'ın sağladığı tüm Hikaye Modu içeriklerine ek olarak çevrimiçi karakterin için Bonus Kıyafetler, Rütbe Bonusları, Koyu Kestane At ve Hayatta Kalma Kampı temasına ücretsiz erişim bulunuyor.

Dahası, çevrimiçi İlave Silahlara erişim de var.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Ekstra makyaj gibi dijital içerikler. Oyun hikayesinde ekstra bir şey yok bildiğim.

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition kapsamında Special Edition'ın sağladığı tüm Hikaye Modu içeriklerine ek olarak çevrimiçi karakterin için Bonus Kıyafetler, Rütbe Bonusları, Koyu Kestane At ve Hayatta Kalma Kampı temasına ücretsiz erişim bulunuyor.

Dahası, çevrimiçi İlave Silahlara erişim de var.
Hmmm anladım hocam eğer oynadıysanız daha önce var mı böyle güzel hızlı ama beyaz şart bir yılkı atı? Galiba var oyunun bazı bölgelerinde

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
AMD ekran kartı alacağım daha belli değil çünkü 5600x de almam gerek.
Bütçeniz ne kadar bilmem ama ben et 5500 ve RX 6600 ile 1080p ultra grafiklerde mini 50 ortalamada 60 alıyorum yeterli bence hikayeli bir oyun olduğu için 60 üstü benim için kafi sizde bence en düşük rx6600 falan alın hem 5600x ile de iyi bir ikili olur tabi bütçeniz varsa eğer 3 fanlı bir rx6700 daha iyi olur benim görüşüm tabi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri