RE: ryzen 1300x rx570

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ya işte bir kılıf bulmuşlar sen takılma bunlara sistem gelsin bakarız son duruma. Ayrıca Driver Booster yazılımını 6-7 senedir kullanıyorum ve gram sorun yaşatmadı ve FPS ile alakalı hiç sorunum olmadı hatta beni büyük bir dertten kurtardı sürücü güncelleme tarafında. Sen takılma bunlara onlar bir sorun bulamadıklarında var olan anormallikleri sorun gibi görürler genel geçer servis görüşü hepsi aynı tarz. Bir arkadaşım var oda serviste çalışıyor kafası aynı böyle çalışıyor bazen dalga geçiyoruz hatta onunla. :) Sistem gelsin kesin sonuç belli olacak sonrasına bakarız artık.

KS

Mustafa Krtaca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tamamdır gelince yazarım ozaman Crysis 3 de denemişler 3 saat ultra kasma donma takılma olmamış neyse gelince haber veririm bakalım nasıl varmı sorun vs

KS

Mustafa Krtaca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam sistem geldi hala.ayni takılma donma kafayı yicem dalga geçiyorlar resmen

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Mustafa Krtaca' Alıntı:
Herşey aynı sadece ram 3000mhz cikarmislar
 Hayret,o rami bizde yükseltirdik.
 Yapacak bi şey kaldı,yazdımmı hatırlamıyorum ama arkadaş çevrenden düşük wattlı bi e.kartı bulup,denemek.

KS

Mustafa Krtaca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Etrafımda yok öyle kart napacam bilmiyorum kafayı yiyecem şuan

KS

Mustafa Krtaca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yok ne dicem bilmiyorum artık oyunlarda takılma FPS düşme. Var fortnite bile takılma oluyor arasam kavga edecem Cidden

Hocam pubg falan kasma durmuş da takılma var fortnite FPS mesela 120 sabit ama hafif takılma var ping falan mı sorun ne acaba birde işlemci ekran kartı hiç kullanmıyor oyun ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri