Realtek Kontrol Paneli'ni Açamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tyro

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgisayarıma Realtek HD Audio Driver'ı indirdikten sonra başarılı bir şekilde kurulumu yaptım. Aygıt yöneticisinden baktığımda sürücü günceldi ama Realtek Kontrol Paneli'ni açamıyorum. Yönetici olarak çalıştırdığımda bile hiçbir tepki vermiyor, görev yöneticisinde de göremiyorum. Ne yapmalıyım?

Not: Anakartın markasının sitesinden indirmeyi dene diyenler olacaktır, anakart markam Esonic ve orada yönlendirildiğim linklerin hiçbiri işletim sistemim ile uyumlu değil.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
IOBit Driver Booster ile sürücüyü indirin ve kurulumu ona bırakın. Öncelikle tüm ses sürücülerini ve kalıntılarını temizleyin sonra dediğim program ile deneyin. Muhtemelen sürücü uyumsuzluğu söz konusu.

KS

Tyro

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam Driver Booster ile sıfırdan realtek driver kurulumunu yaptım. Driver kurulup kulaklığım ses vermesine rağmen kontrol paneline hala giremiyorum. Kontrol paneline tıkladığım zaman hiçbir tepki vermiyor.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu sorun bazen sisteme format attığımda bende de oluyor anakartın sitesinden sürücüyü indirip kuruyorum o sürücü üzerinden güncelleme yapıyorum düzeliyor. Malesef güncel sürücüyü kurmanız ses kartının eskiliği yüzünden sistem ile uyumsuz çalışıyor bunu nasıl çözersiniz bilmiyorum ama Anakartın sitesinden indirin Win7 versiyonu sonra setup dosyasını hangi işletim sistemi kullanıyorsanız onun ile çalıştırmayı deneyin.

KS

Tyro

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sorunu çözdüm. Realtek R2.81 sürümünü kurduğum zaman başarılı bir şekilde çalıştı. Teşekkür ediyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri