Realtek Sorunu

Ice-Man

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Öncelikle Merhabalar,

Ben yeni bir kulaklık aldım Gamemax Frisby ve bu kulaklığı ilk kez bilgisayara taktığımda çalışmadı. Ardından Realtek sürücüsünü indirdim gayet iyi çalışmaya başladı. Bir süre sonra bilgisayardan boş dosyaları silerken yanlışıkla Realtek sürücüsünü de kaldırdım ve o günden sonra ne kadar indirmeye çalışsam da açılmıyor. Bütün önerileri yaptım güvenli moddan baktım falan yine olmadı. Program/dosya kaldır özelliğini defalarda kullandım kaldırdım yükledim kaldırdım yükledim, yüklediğimde yüklenen dosya şöyle gözüküyor http://prntscr.com/jrimishttp://prntscr.com/jrimni içinde hiçbir şey yok gördüğünüz gibi. Realtek'in kendi sitesinden de indirdim olmadı, bilgisayarımın markası Lenovo'nun sitesinden de indirdim olmadı sürekli böyle boş dosya geliyor. Ne kadar program/dosya kaldırdan ve program files den silip geri yüklemiş olsam da sürekli böyle boş dosya geliyor. Başka bir öneriniz var mıdır? Kulaklıkta sıkıntı yok fakat bilgisayar USB girişi sorun yaratıyor. Format, yeni USB girişi, yeni kulaklık gibi öneriler istemiyorum bu Realtek sürücüsünü nasıl sağlıklı yükleyebilirim onu öğrenmek istiyorum çünkü bu yüklüyken kulaklık gayet iyi çalışıyordu.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
IOBit Uninstaller veya Revo Uninstaller gibi bir program ile realtek isimli yüm yazılımları kaldır ve kalıntıları bulur bu programlar kaldırdığı yazılıma ait onların hepsini sil bu özellik için bu programları önerdim. Sonra CCleaner gibi bir program ile Regedit kalıntılarını sil ve sonra başlata %temp% ve %WinDir%\Prefetch ve C:\Windows\Temp bu klasörleri teker teker yaz ve gir içinde ki her şeyi seç ve sil silinmeyen olursa atla. Sonra C diskine gir ve Klasör seçenekleri ayarından önce Gizli dosyları göstere tıkla ve sonra C diskinde Arama bölümüne Realtek yaz ve çıkan tüm Realtek isimli dosya ve klasörleri sil ancak dikkatli ol yalnış bir şey silme silinmeyen olursa atla sonra IOBit Driver Updater yazılımını indir ve sistemi yeniden başlat sonra IOBit Driver Updater yazılımını aç ve tarama gerçekleştir o ses kartı sürücün dahil tüm sürücüleri bulun indirip kuracaktır. Sistemi yeniden başlat ve sonucu bildir.

KS

Ice-Man

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Yine aynı hata oluyor. SS'de gösterdiğim gibi dosyanın içinde hiçbir şey olmuyor.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu kurulum için kullandığınız sürünüde bir sıkıntı olabilir bana anakart modelinizi atarmısınız birde ben bakayım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri